BClk Patrick selim, cihan, cihat, derin, Hasan Hüseyin, müçteba hasan, rıza, Ali, Cemal Yusuf, Halil yekta, Sami, Cahit emir.. 🤗🥰💙
esrtsc27 dmt92 kaynaklara gerek yok canım direk Kuranı Kerim de ayet var. Hz Zekeriyya’nın oğlunun adı. Allah diyor ki ayette: sana daha önce kimsede olmayan Yahya isimli evlat bağışladık… Direk Allah tarafından gönderilen bir isim :)
sukayhanacar Edaaydin evet erkek ismi international bi isim. köken takıntınız yoksa illa düşünebilirsiniz. bazı annelerimiz illa arap kökenli yada türk kökenli olmasına taktıkları için. sizin öyle bi düşünceniz yoksa Alen’in kökeni ermenice çok güzel isimler var erkek ermeni isimlerinde
Rabiakocaman Patrick yusuf mirza ismi çok güzel Biz poyraz efe koyacaz. Eşim çok istiyor poyraz ismini. O zaman dedim poyraz efe koyalım.
Asliahmet Patrick biz 16 haftada ogrendik 20 haftada ismine karar verdik Yavuz Selim olacak Allahin izniyle👶🏻💙🤲🏼
Mihre sukayhanacar Türk ve müslüman olduğumuz için bazı değer ve hassasiyetletlerimiz var onun için isminin anlamı ve kökeni çok önemli. Takıntı doğru bir anlamlandırma olmadı.
Serrax Elifnralt kerem ismi benim de aklımda ya çok güzel hem anlamı hem söylemi❤️ Yanına bir şey koyacak mısınız? Ben Ali olabilir diye düşündüm ama,gerçi bizim daha cinsiyetimiz belli değil😄😄
Urazim2021 Atlas güzel isim ben çok beğeniyorum ama eşime sevdiremedim bi türlü :) Uraz, Çağan, Poyraz, Kuzey 👶
Bircanderin Esim Aslan diyor ben Can Kuzey diyorum bakalim hangisinde karar kilacagiz.dun sen detayli randevumuz vardi doktor Aslan gibi bir oglan geliyor size dedi esim bak doktor bile Aslan dedi Aslan olsun diyor 😂😂
sukayhanacar Mihre arap değiliz ama arap kökenli koymak da doğru değil düşününce. türküz müslanız diye illa türk kökenli koyucaz diye bi kaide de yok