ipekmommmm Ben en son gideli 25 gün oldu.. Aklım bebekte ama doktor bi sıkıntın olmazsa, ayda bir gel biraz geçse de olur dedi 1 ay dolmasını bekliyorum. Sizde doğru mu
sukayhanacar ipekmommmm 31 haftalığım 4 haftada bir gittim bu zamana kdr. 33. haftadan itibaren 2 haftada bir gitmeye başlıcaz canım. ne kdrlıksın bilmiyorum ama sonlara gelmediysen normal ayda 1 gitmek acil bişey olmadıkça
Seyda1nur-_ sukayhanacar ben 31+5 den peri haftalık gidiyorum kızlar doktorum pazartesiden pazartesi ye konturol dedi şimdi 38+6
saramomy ipekmommmm ben 36+4 haftalığım haftada bir gidiyorum hatta doktoruma kalsa haftada 2 kere gel diyor🤣
yagizefeninannesi ipekmommmm doktorum 3 haftasonra görüşürüz diyo her seferinde ama ayda bir gidiyorum bende şimdilik sonlara doğru 2 haftada 3 haftada bir giderim diye düşünüyorum, sorun olduğunda zaten beklemeden gidiyorum
yagizefeninannesi ipekmommmm 😂 inan bende öyleyim okadar özlüyorum ki kontrol günü gelsin diye can atıyorum, gün yaklaştıkça heycandan uyuyamadığım bile oluyo. Ama bu pandemi de çok sık gitmek istemediğim için ayda 1 gidiyoruz malesef
Gulerdem ipekmommmm devlet mi canım normalde ayda 1 iyi diye biliyorum ama benim doktorum hep 3 haftada bir gel diyo ben yinede 4 haftada gidiyorum özelya para için kesin diyorum 😂
Mervenur_kcbs ipekmommmm 34. Haftama kadar aydan aya kontrole gidiyordum ama şimdi 15 günde bir gidiyorum 👍🏻🌸
irva ipekmommmm 26.haftaya kadar ayda 1 gidiyordum randevuma 1 hafta sonrası da mutlaka kontrole gel diyordu.26.haftadan sonra 3 haftada bir çağırdı.