Slm güzel anneler🤗
Sonunda bana da doğum hikayesi yazmak nasip oldu.Öncelikle bal oğluma hamile olduğumu 10. haftalıkken öğrendim.Adet düzensizliği olduğu için yeri geldiğinde 4 ay adet almadığımı biliyorum o yüzden hamilemiyim gibi bir düşüncede geçmedi.İlk öğrendiğimde 7 yıl sonra tekrar anne mi olucam diye heyecandan ağlamıştım.Gebeliğimin 4.ayında düşük tehlikem olduğunu söyledi doktorum.İlişki,merdiven inip çıkma,temizlik vb…birçok şeyi yasakladı.7ayıma kadar tehlikem devam etti.Daha sonrasında bebeğimin suyunun fazla olduğunu erken doğum olabileceğini söylemişti.Hamileliliğim boyunca doktora çok sık gittim sürekli gözlem altında geçti diyebilirim.Herşeye rağmen beni hiç bırakmayan kuzucuğum ömre bedeldi.Doktorun onca riskin var demesine rağmen benim güçlü oğlum bu seferde gelmek istemedi.Bundan bir kaç gün önce doğuramıyorummmm diye post bile açmıştım😁Bal oğlum 40+3 haftasına girdiğimiz 21 eylül sabahı yani bugün sabah saat 5 de bir sancı ile uyandım.Uyanır uyanmaz bır ıslaklık hissetim ayağa kalkar kalkmaz suyum geldi.O telaşla eşimle oğlumu uyandırdım.Onlar hazırlıkken ben duşumu aldım hazırlandım.Hastaneye geldiğimizde saat 6dıydı.3 cm açılmam vardı.Yatışım oldu suni sancı vermediler kendi sancım çoktu.Nst bağlandım ve doğum sürecimiz başladı😍Saat 9.15beni doğuma aldılar 10 cm açılmamla🙈Doktorum okadar iyiydi ki benimle konuşması beni daha çok pozitifleştirdi.Hadi esma bebeğin kafasını görüyorum bütün gücünle ıkın demesiyle 3.450 gramla saat 9.48 bal oğlum geliverdi😍Onu görür görmez o sancılar herşeyi siliniverdi.Az biraz kanamam olduğu için çatalda biraz beklettiler.Dikişim hiç olmadı o yüzden çok şanslıydım.Daha sonra odaya alındık hemen emzirmeye başladım.Okadar tuhaf bir duygu ki sanki ilk defa anne olmuşum gibiydi.Devlet hastanesine karşı ön yargısı olan ben bazı durumlardan dolayı devlette doğum yaptım ama özelden hiç bir farkı yoktu.Hepsi çok iyiydi.Sürekli nasılsın agrın var mı olursa söyle gibi rabbim hepsinden razı olsun inşallah🤲🏻Bebek gibi bakıyorlar.Sabah 9 tamurcu olucaz inşallah🤲🏻😍😍Rabbim doğum yapacaklara saglıklı hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah.Bebek bekleyenlere gebe kalmayı nasip etsin.Bebeği olanlara hayırlı evlat büyütmeyi nasip etsin inşallah.Size hastanede oturdum doğum hikayemizide yazdım çok şükür 😁😍🤲🏻🤲🏻Doğum sancım yokmuydu elbette vardı.Ama sancılar doğum olana kadar sonrası onun doyasıya kokuşunu çekmek☺️Çok kolay bir doğum geçirdim rabbimin iziniyle🤗Herkese normal doğum tavsiyesi ederim mecburi sezaryen olanlara rabbim yardım etsin inşallah.Herkese hayırlı akşamlar diliyorum.Hakınızı helal edin yazdıkça yazasım geldi😁😁