minnie123 turunculuanne sizin bütçenize bağlı birşey bu, ben kendi adıma konuştum sadece. Tabi gelecek misafirlerinize ikram adına yaptırabilirsiniz. Böyle bir pandemi döneminde özellikle ilk 40 gün hatta birkaç ay bile dışarıdan misafir kabul edeceğimi düşünmüyorum. Aile dışında
Korkmaz1804 turunculuanne ben kendim küçük keseler örüp içine kedi köpek maması koyucam paketli bi şekilde ☺️ Minik yavrum için sevap olsun hem insanlar dağıtsınlar kedilere köpeklere ☺️ Param boşa gitmemiş gibi hissederim binevi bağış gibi 🙈
turunculuanne yasen1 makrome anahtarlık bu ara çok popüler ben de seviyorum makrome işlerini ama acaba çevremdekiler basit mi bulur diye düşünüyorum🙄 kararsız kaldım
Seval22 turunculuanne hiçte basit olmaz yeğenime 1 yaş doğum günü için yaptım herkes bayıldı kısmet olursa oğlumun 1 yaş doğum gününüde yapçam 🤗😍
yasen1 turunculuanne ne diyebilirlerki canim magnet bisure sonra atılıyor hatta kullanılmıyor artik. En azindan anahtarligina takarlar diye düşünüyorum
turunculuanne Seval22 ne güzel canım allah güzel günlerde kullanmayı da nasip etsin inş yeteneğin var demek çok güzel düşündün bence 🤗
Dilosarda Kızlaaar gizemsekercikolata sayfasına bakın o kadar güzel şekerler varkii hediyelik ben ilk ondan yaptırıcam😍
Boncukbeyinannesi turunculuanne çikolata için Hacı Şerif, hediyelik için Zümra medya sayfasını tavsiye ederim
turunculuanne yasen1 ben de işe yarar bir şey olsun istiyorum, sanırım anahtarlığa karar vericem en sonunda 🤗
ikibebekannesi turunculuanne canım ben de burdan duyup almıştım hediyeyedairnevarsa sayfanın adı çok da yardımcı oldular tadı da güzeldi çikolataların 🤭
izgi turunculuanne merhaba yaptırmadım yaptırmayacağım çünkü asla ziyaret istemediğimi herkese söyledim.Annem,eşim ve kardeşlerim dışında kimseye evimi açmayacağım.
turunculuanne izgi benim de sadece annem ve teyzem eşimin anneannesi gelecek eve sonradan da kayınvalidem, onlar aracılığıyla tanıdıklara gönderirim diye düşündüm, bir de görüştüğüm yakın arkadaşlarıma 😊 yoksa ben de eve pek kimse alamayacağım malesef
Silay35 turunculuanne ben bugün Tema vakfının magnetlerinden sipariş verdim 60 tane. Oğlumu ziyarete gelenler onun adına fidan bağışında bulunmuş oluyorlar. Çok içine sindi. Bir de iki kutu çikolata siparişi vereceğin Doğuma yakın. Bu forumlarda hep Hacı Şerif’i tavsiye ediyorlar. Ben de ordan alırım büyük ihtimalle