BebegimleYeniHayat_34 12 haftalıkken erkek diye tahmin etti bizim doktorumuz yani geçen hafta bugün gittik net erkek dedi 🧿😍💙👶🏻💙
Rehile Bu gün gitdim 15+5 Gösterecek gibi yatmıyodu kımıkdata kımıkdata net olmasada Tahmini kız dendi🤭 Bu zamana kadar hep sakladı bacakları hic acmıyoo Yine acmadı ama artk zar zor gördük
Rehile Anne12-3 Şukur tabii daha net değil ama bekliyiruz🤭 Nazlı kızım yüzük testi yaprm ondasa kız çıktı
Rehile Anne12-3 kolyeye Altın yuzuğu Takıo karnına tutuyosun O zaten kendiliğinden duruyo ve sonra Ya ileri Geri Ya daire Çiziyo Daire çizerse Kız İleri Geri gider gelirse Erkek❤
Hatice1_ Anne12-3 bende bu hafta gittim canım 12.haftam diye doktor kız dedi ama tam belli değil haftaya yine gel dedi ve ultrasonda 13.haftalık çıktı ben 12.haftalık diye biliyordum ama bebeğin iri olduğu için ultrason 13.haftalık diyor dedi yani kız dedi ama belli değilde dedi 🤩
Anne12-3 Hatice1_ umarım sonrasında degısmez tedırgın oluyorum ben oyle dıcekler dıye neyse o net olunca soylesınler ozaman kendımı ona gore ayarlayım 😇🙏🤰
Sevgi_nur Anne12-3 18. Hftadayim hala öğrenemedim benimki bacak bacak üstüne hep😊renkli ultrasonu 5. Aya yakin yada 5. Ay dolunca oluyormus
Anne12-3 Sevgi_nur maşallah keyfı yerınde desene sağlıklı olsunda bızımkı merak sadece evlat evlattır neticede 😇🤰🙏
Sevgi_nur Anne12-3 çok merak ediyorum ama basta sağlık büyük ihtimalle kız ama kesinleşmedi işte yanilmada olabiliyor