gokcecan dogumdan cıktıktan 5 6 saat sonra bişeyler yıyıp içebılırsın dediler kendi getırdıkleri yemekte yogurt corbası kayısı hoşafı falan vardı ben dayanamayıp refakatci yemegınıde yemiştim üşürüm diye baya bi kazak hırka corap falan almıstım dogum öncesi kan serumları vermişti doktorum kan degerlerim tavan yaptıgı için hiç üşümem olmadı aksam üstü yürü dediler gelip kaldırdılar eşimle beraber yurudum saat 10 gıbı kahve iç dediler turk kahvesi içtim narkoz bas agrısı yapmasın diye hastanede depent vardı 2 tane falan kullandım ama asırı bi kanamam olmadı 2 3 ped kadar ancaydı kanamam her 1 saatte kalkıp yurumeye calıstım o esnada pompayla goguslerimi uyardım bır ıkı damla anca süt geldi ertesi gün kendım yurudum cıktım hastaneden 3 uncu gun ayakta dus alabılırsın dedi doktorum süt konusuna gelınce 3 gun boyunca ugrastım bır kac damladan baska bısey gelmemişti taki dut kurusu suyu içene kadar sonra masallah sütüm anında geldi bırde duş alamazsan eger goguslerine sıcak havlu koy süt daha cabuk gelir 3 ncu gun dusumuda tek aldım evde her işimide tek basıma yaptım acıya dayanıklıyım biraz ondanda olabılır bebegım kuvezde sezeyandan 5 gun sonra hastaneye gıt gelını ben yapmaya basladım suan 10 uncu gunum ama gayet ıyıyım saga sola kosturuyorum araba kullanıyorum sür götürüyorum falan amelıyat yerini hıssetmıyorum oda normal bişey sonucta bıcak altına yatıyoruz