Evet hanımlar öncelikle şöyle başlıyım 5.haftadan beri buralardayım. Sürekli doğum hikayeleri falan okuyup son zamanlara doğru da yorumlar yapmaya başlamıştım. Hep doğuramayanları görüyordum ve kendimde kesin 41 i bekleriz diyordum. Çünkü ne nişan, ne suyum nede açılmam olmadı 38 e kadar. Tabi bu haftaya gelene kadar da çok güzel bi hamilelik geçirdim hiç bulantı kusma vs yaşamadıM. Ama farklı sıkıntılarım vardı. Kendi böbreğimde genişleme, hamilelik guatrı vs hepsine ilaç başladım derken günlük 7 tane ilacım vardı. Çok şükür ki bebeğe bi zararlarları olmadı. 21 eylül gündüz baya temizlik yaptım akşamda bebeğin kasılmaları çoğalmıştı yalancı sancılardır diye aldırış etmeyip uyudum. gece 1:30 da uykudan ıslaklık yüzünden uyandım. Altıma kaçırdım sandım Bi kalktım ki devam ediyor su. Eşimi uyandırdım ama nasıl heyecanlıyım oda aynı şekilde. Hastane 1 saatlik uzaklıkta olduğu için ne olur ne olmaz duş alıp çıktık yola hiç sancım yok bu arada. Hastaneye geldim baktılar ki 3 cm açılma. Yatışım yapıldı hemen sabah 9 a kadar anca 7 cm oldu ama ölüyorum sancıdan ağlaya ağlaya 🤦🏻♀️Sonra saat 10:30 da 9-10 cm oldu. Ama bi sıkıntı var Sancı geldikçe ıkınıyorum çok güzel bir şekilde bebek çıkmıyor. Bi sorun var bana demiyolar. Doğumhaneye gittik üzerime ebenin biri oturdu Allah ımmm patlıcam sandım o derece nasıl kötü bir his. Ikın diyolar ıkınıyorum yok bebek çıkmıyo naptılar ettiler sonunda çıkardılar bebeği. Ama yani böyle bir acı yok kızlar. Herkeste aynı etki olmaz ama ben çok kötü oldum. Sonra tabi beni bayılttılar kaç dikiş var bilmiyorum Ama yanımda oğlum var 😘 çok şükür ona kavuştuk ♥️ Babasına vermişler hemen benide uyandırıp odaya getirdiler dikişlerden şuan oturamıyorum çok fazla ama zamanla geçicek biliyorum. Bebeğim 3 kilo 50 cm boy la doğdu. Şuanlık sütüm yok göğsümden su geliyor onu veriyorum inşallah sütüm olur dua edin kızlar 🤲🏻🙏🏼 Hakkınızı helal edin. Soru sormak isteyen olursa cevaplarım