Hamileliğimin ilk 3 ayı kusma ve bulantı ile geçti. Hiç geçmeyecek zannetmiştim geçti çok şükür. 2. trimester dönemide kendince evde nasıl güzel geçebilirse o kadar güzel geçti. Bebeğimin gelişimi iyi çok şükür bir ciddi bir sıkıntımız olmadı bugüne kadar. Son haftalar 32 den sonra nst ye girdim her hafta onda da sorun yok. Hatta sezaryen tarihimizide aldık. Ama aptal ben doktoruma sordum korona testi yapıyor musunuz, pozitif olursa ne oluyor diye. Burada doğum yapamıyorsunuz şehir hastanesine yönlendiriyoruz dedi. Aptal kafam birde burada okuduklarım, duyduğum olumsuz örnekler, pozitif çıkan yakın haberleri derken iyice stres oldum. Her gün kendimi dinledim, aşırı terliyordum, akşamları reflüm oluyordu boğazım ağrıyor zannediyordum. Yani ben mallık yaptım kafama taktım olmayan şeyleri!!! En sonunda zona çıkardım! Sol kol bölgemde koltuk altımda, göğüsümün üst bölgesinde! Kaşınıyor, yanıyor, acıyor. Ağızdan ilaç alacağım hemde günde 5 tane. Aptal kafam aptal! Çok pişmanım stres yaptığım her ana. Şimdi tek duam doğuma kadar geçmesi bu illet şeyin. Allah düşmanıma vermesin. Berbat bir görüntüsü var. Bir de bebeğimi düşünüyorum şimdi ya ona zararı olursa diye 😢😢😢 Dualarınızda benide unutmayın bir an önce geçsin şu zona 15 günümüz kaldı.