DorukCan Bu gün 3 haftalık hamile olduğumu öğrendim beklemiyordum bilmeden yaptığım haraketler ağırlıklılar için çok üzülüyorum sizce zararı olur mu
Mehtapakgl DorukCan hiç üzülme kuzum, bişi olsa benimkine olurdu. Ben gebe olduğumu bilmeden neler neler yaptım. Hiç bira içmeyen ben bira içtim. Hopladım, zıpladım. Adaçayı kekik çayı içtim ederim hep gecikir yine öyle sandım. Tek öğün besledim 😁😁😁
Merinosunannesii DorukCan sanmıyorum sonuçta hepimiz öyleyiz bende öğrenene kadar birçok iş yapmıştım şuan ağı iş yapmıyorum doktora da gittim çok şükür bebeğim iyi
emine86 DorukCan Allah ’ın izniyle bir şey olmaz canım ilk hamileliligim de o kadar ağır şeyler kaldırmıştım çok şükür hiç birşey olmadi bu hamileligimde de taşındık bütün ev eşyalarını kendim yerleştirdim kırılacak eşyaları esimle ben taşıdım temizliği kendim yaptım pandemiden dolayı yardımcı kadın da çağıramadim çok şükür 29. Haftamdayım
Duygu4444 DorukCan canım ben bilmeden ev taşıdım eşimle dolapları masayı kaldırdım koca evi kendim toplayıp yerleştirdim birşey olmadı bundan sonra dikkatli ol bol bol dinlen
Merinosunannesii Mehtapakgl haha bende bütün gün kaç fincan kahve içiyordum sigara desen pöfür pöfür😂😂tabi öğrenene kadar
Epifenomen DorukCan hamile olduğumu bilmeden dağda 30 km bisiklet sürdüm hoplaya zıplaya 😌 Allahın izniyle bir şey olmaz merak etmeyin