incikinannesi Keseyi gördük bugün çok şükür ama bebek yoktu doktor daha yeni 1 aylık anca dedi. Bu benim ikinci gebeliğim daha önce düşük yaptım korkuyorum kese göründükten ne kadar sonra bebeği gördünüz?
Bmom incikinannesi canım benimde bugün 4+5 oldu keseyi gördük doktorum 15 gün sonra bebeği görürüz inşallah dedi
Gamze0502 incikinannesi canım bende 5. Haftada sadece kese gördüm ve 10 gün sonra kalp atışını duydum korkma daha cok erken
Tugce38 incikinannesi canım benim 6 haftalık cuma gittik kesenin içinde belli belirsiz dedi cuma gel kalp atışını da duyarız bebegi de görürüz inşallah dedi endişelenme ❤️
Bernayben incikinannesi incikinannesi canım daha çok küçük, ben 5+3 te ilk muayeneye gittiğimde keseyi gördük zar zor. Sonra 7. Haftada gel kalp atışlarını duyalım dedi. Telaş yapma daha çok erken, allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah 🙏🧿
incikinannesi Bmom benim net kaç haftalık olduğum da belli değil canım, Doktor 10 gün sonra gel kan da verirsin dedi bakalım. inşallah bebeklerimizi görürüz sağlıkla kucağımıza alırız
incikinannesi Gamze0502 İlk bebeğimi 5 aylıkken kaybettim öyle korkuyorumki ister istemez düşünce sarıyor kafamı, çok sağol canım benim🌹
Bmom incikinannesi kan testi yaptırman lazım direk beta hcg ne bakılması lazım canım ben 3 haftalıkken farkettim doktor ultrasonda göremedi kan tahlili yaptırdık
Gamze0502 incikinannesi korkma canım allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin stres yapma hersey güzel olcak🙏🏻🌸
2cocuk1kediannesi incikinannesi bende ikinci oğlumu 5 aylıkken karnımda ölmesi sonucu kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum bende şu an 3. Kez hamileyim 6+3 haftalık. Bende çok korkuyorum bir şey olacak diye. Ama dua edip beklemekten başka şansımızda yok şimdilik.
hamileanne396 Ben de 6+5 te gittim. Kesemiz göründü fakat bebeği göremedik. 2 hafta sonraya randevu verildi. Tekrar gidicem inşallah görürüz minigimizi.
incikinannesi Serrax Suyum geldi açılmam oldu. Hastaneye gittiğimizde kalbi durmak üzereydi suni sancıyla doğum yaptım. Çok zordu rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını
incikinannesi hamileanne396 bende merak ediyorum canım bilmiyorum doktor 1 aylık falan dedi net hafta söylemedi, son adet tarihim 11 Ağustos 5+6 oluyor sat göre
hamileanne396 incikinannesi bende kaç gündür ordan burdan araştır derken beynim iyice bulandi.İnsan kesin bir bilgi alamayınca daha kötü oluyor. inşallah hayırlı haberlerle tekrar döneriz birbirimize.
Gul_mom incikinannesi incikinannesi benim de normalde 5+5 ama ben de keseyi yeni gördüm doktor 4 haftalık falandır geç döllenme olmuştur haftaya gorursun dedi
incikinannesi hamileanne396 Çok düşünüp de strese girme kendini de yorma tavsiyem sürekli yat, buradayız inş yine birbirimize haber verelim hakkımızda hayırlısı
incikinannesi Bmom ben gebelik testi yaptırdıktan hemen sonra kan verdim pozitif mi negatif mi diye bakılsın diye ama beta da yaptırıcam inşallah