Kızlaarrr sonunda mucizeme kavuştummmm🙏🏻💞çok uzun uzun yazmayacağım umarım 😂🤭daha üç gün oldu meleğime kavuşalı ☺️Hamileliğimin basından beri normal doğum istiyordum son zamanlarda ne kadar gelgitlerim olsada kararlıydım artık normal doğum olacak diye ama 38.haftamda muayeneye gittiğimde plasenta yaşlanması ve 0 açıklık 0 sancı çatının yumuşamamasından dolayı zor da olsa sezeryan kararı aldık doktorumla.. kızlarrrr o gün çok kötüydüm hiç hayalim değildi sezeryan doğum 😏 neyse bi şekilde kendimi adapte ettim ve bi gün sonraya randevumuzu ayarladık 39+0 da sabah saat 8.20 de prensesim doğdu 😻🙏🏻 O an korku heyecan bi sekılde ameliyatta buldum kendimi😁🤭 konuşulan herseyi net bir sekılde hatırlıyorum ☺️ Hemşire ya da tekniker tam olarak bilmiyorum ama bebek ters geldi hocam dedi ve doktorum sıkıntı yok yok şimdi anneyle buluşuyoruz dedi ve yeşil perde gibi örttükleri şeyin oradan kızımı gösterdi 😄o an ağladım ama tepkim yok gibiydi sanki anestezinin etkisinden ☺️Kendi kendime diyorum ki kara kuru bişi olmuş bu bana cekmiş😂🤭🙈Sonra kızımı temizleyip giydirip yanıma getirdiler Allah ımm ne güzel bir duyguydu o Anlatamam hemşire öp istersen dedi öptüm mis gibi kokuyordu sıcacıktı kıpkırmızı dudaklar pembiş yanaklar bembeyaz bir ten 😻o an herşeyi unuttum hiçbirşey umurumda bile olmadı.. hayatımda verdiğim en doğru kararmış iyiki olmuş benim güzel meleğim şükürler olsun Rabbime 🙏🏻😻Rabbim isteyen bekleyen herkesin çocuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin😻🙏🏻😇