TgceSrbst Ogretmenhanim92 Ya ne guzel bende dogumdan cok fazla korkuyorum her ikisinden de ama normalde de kesik ve dikisten korkuyorum bir de sanci nasil birseh olcak bilmedigim icin acaba dayanamaz miyim diye cok korkum var… Epiduralsiz demissiniz de dikis zamani uyusturdu demissiniz yine igne olmuyor mu yani epidural
Ogretmenhanim92 TgceSrbst epidural belden uyuşturmak için yapılan iğne canım sancıyı hafifletmek için. Dikiş kesinlikle korkulacak bişey değilmiş hissetmiyorsun ki hiçbişey çünkü uyuşturuyor doktor
Pumpkinsugar Ogretmenhanim92 ne güzel doğum olmuş maşallah darısı bana hem de yarın doğum başlasa çok iyi olur😀
Yenibebekyeniheyecan Ozsen35 aynı ben dogumhamede 2 kizimda 14 saat kaldim suyum gitti acilmam 5 cm ama sandım olmadi diye ac sezeryan oldum bebeği kayb ediyordum neredeyse
Ozsen35 Yenibebekyeniheyecan biraz inattan normal doğum diye tutturuyoruz ama bebeğimizden başka hiç bir şey önemli değilmiş yaa insan kucağına alınca daha iyi anlıyor sezeryanda abartıldığı gibi korkutucu değil dimi ama 😊 allah evlatlarımıza sağlıklı ömürler versin🙏
Tugba_c Ebru-123 doktorum şekere bağlı bebekte ani ölüm riski olabilir dedi bu yüzden 38 kadar beklemek istediğini söyledi.31 den beri haftada 2 kez kontrole gidip nst ye bağlanıyorum
Yenibebekyeniheyecan Ozsen35 amin cnm yok bnm ilk bebeğim normal doğumdu 2 ci bebeğim normal isteme amacım ondandır şimdi 3 e hamileyim ama koşarak sezeryan gidicem en kolayı en iyisi budur
Denizkubra Ogretmenhanim92 herkes ayni degildir farkli gecer tabiki ama okuyunca biraz da olsa rahatladm ya 🤦♀️
Ogretmenhanim92 Es1 ben sadece yürüyüşü düzenli yapmaya çalıştım diğerlerini son hafta başladım bir kaç kez yaptım sadece
Ogretmenhanim92 Ebru38 bu dediklerimi yap muhakkak ama yinede doktoruna sor canım. Skuat, pilates, yürüyüş, merdiven ve korumasız ilişki
izel59 Ogretmenhanim92 Geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün yavrunuzu🤗 Doğum korkuları başlamışken ne iyi geldi bunları okumak🙏Maşallah 🧿
Alime92- Ogretmenhanim92 ben güzel geçmiş Rabbim hayırlı evlat eylesin analı babalı büyüsün bize de dua edin 🤲🏻😍
Angelica Ogretmenhanim92 doğumuna az kalmış ve normal doğumdan korkan biri olarak bunu okumak ne iyi geldi çok tşkler rabbim evladınızı size bağışlasın😊 doğru nefes alıp vermeyi nerden öğrendiniz karından nefes alıp vermek demişsiniz ya bi video fln mı izlediniz ben de öğrenmek istiyorum
bernapatoglu Ogretmenhanim92 merhaba, merak ettiğim bişey var. Ben normal doğum yaptım 6 cm iken açılmam çok yorgun düştüğüm için epidural istedim birazda korkudan acaba bebek aşağıdan çıkarken acırım korkusuna 🤯 acı hissettinizmi? Bide karından nefes almayı tarif edermisiniz rica etsem 🤗
Ogretmenhanim92 bernapatoglu acısız doğum olmaz tabiki☺️ 8 cm e kadar dayandım 8den sonra istedim ama ebeler gerek yok çok az kaldı dediler hakkaten de çok az kalmış
Ogretmenhanim92 bernapatoglu nefes egzersizleri videoları var onları izleyebilirsiniz diyafram nefesi diye geçiyor
Angelica bernapatoglu merhaba epidural aldıktan sonra ıkınmayı nasıl yaptınız acaba gerçekten hiç hissiyat yoksa nasıl ıkınırım diye düşünüyorum ben 🤔 siz de evladınızı güle güle büyütün☺️
tugcekrkll Ronyaseda geç bile kalmışın diyebilirim riskin yoksa 29 haftalığım doktor başla dedi canım risk yoksa başla