Ozlem3458 canım öncelıkle gecmıs olsun dogum yapana kadar kullandım progestan hap ve proluton iğneyi korkma senin ve bebegın için cok etkili bir hap 9 hafta kanamam ve 13 haftada serklaj olmak zorunda kaldım hep kullandım mutlaka doktor gözetımınde ilerlesin gebelıgın kontrollerini aksatma ve bu surecten sonra cok dikkat edıp pek kendını yormaman gerek ilişki yasagını doktorun soylemıstır zaten ılk 3 ay rısklı sürectesın ınsllah sonrasında rıskın kalmaz ben resmen yatarak cocugu dogurdum pek rahat bı hamılelıgım gecmedi ayakta fazla kalma mümkün oldugunca yat canım hap cok sersemletıyor uyku yapıyor halsızlık yapıyor bunları hıssettıgınde az tuzlu ayran iç demişti doktorum gunde kac doz kullanıyorsun bılmıyorum ama sabah aksamsa gunduz içtıgınde ayran ic gece ıcecegını uyuyacagın zaman iç cok rahat bır uyku uyursun ilacı doktorun ilerleyen haftalarda kesmezse bunye zaten hapa alısıyor benım 4 uncu aydan sonra artık hap cok carpıntı yapmıyordu birde hapı içtıgınde sıcaga magruz halırsan güneş vs sıcak bır ortamda olursan hap daha cok çarpıyor