SecilM Mom653 evett hayırlı olsun inşallah sağlık haberleri alırsınız ☺️ kaçıncı gün embriyosu? Benim de dün opu oldu. Merakla bekliyorum 😊
Mom653 SecilM 5.gun embriyosu yarında kanda kesinlesir inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
vuslatim34 [silindi] hamile misinin. Allahım nasıl sevindim nasıl dua ediyordum sana ya 😍😍 Rabbim bu sefer saglıkla kıcagına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥰
[silindi] vuslatim34 evet canım rabbime çok şükür hamileyim çok şükür ❤️❤️❤️❤️Allah razı olsun kuzum biliyorum buradaki annelerimin de katkısı var dualarınıza beni de kattınız ❤️❤️❤️❤️❤️
vuslatim34 [silindi] ne güzell bir duygu. 🥰Keşke bende o duyguyu tadabilsem sende bana dua et olur mu 🌸
[silindi] vuslatim34 dualarım seninle canım benim rabbim en kısa zamanda tattırsın sana da bu duyguyu inancını hiç kaybetme hiç ❤️❤️Rabbim görüyor bizleri
22_07_18 vuslatim34 belki alakasız olcak ama yorumunu okudum dua etmek geldi içimden Rabbim tez zamanda inşallah annelik duygularını sanada yaşatsın kucağını doldursun hayırlısı ile inşallah
150_gelartik Mom653 hadi bakalım annesi hayirli Olsun benim ki bu kadar koyu değilken 149 du seninki 500 geçer gibi geliyor bana 😍😘😘
Canerkan1 Mom653 burdayım diye bağırıyo bebiş hayırlı olsun bende geçen hafta öğrendim hamile olduğumu
ayseusanmaz Mom653 hayırlı olsun canım benim Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin kandada çıkar hic merak etme Allahın izniyle