_TuBaa_ Sevgili arkadaşlar E bebekten alışveriş yaptım, sayfada işleminiz Şuan gerçekleştirilmiyor sistem hatası diye şiparişlerim sayfam boş. Ama banka hesabıma girdiğimde İşlemlerde ebebekten para çekilmiş. Böyle sorun yaşayan var mı ?
Mervensari _TuBaa_ e bebeği ara çekilen parayı ekran görüntüsü almayı unutma bildir e bebeğe yani sıkıntı çıkmaz kurumsal ve her yerde olan bişey ya korkma sıkıntı çıkmaz çözerler
aybkkra _TuBaa_ ben yaşadığım sorunlarla alakalı mail atınca ertesi gün hemen arıyorlar müşteri hizmetleri
turunculuanne _TuBaa_ dün e bebek’e gitmiştik eşimle, kapıdan çevirdiler sistemsel bir sıkıntı var işlem yapamıyoruz ne zaman düzelir bilmiyoruz dediler. Sadece bu mağazada mı her yerde mi dedim tüm türkiyede hatta internet sitemizde de demişti. Belki yine o tarz bi sorun olmuştur
Halidemat _TuBaa_ yaşadım ve bir daha tövbe dedim e bebekten alışveriş yapmıyorum hiç.Aynı şey hesabımdan çekildi ben işlem olmadı dediği için bir daha sepete ekledim yine aynı hatayı verdi meğer iki kere kartımdan para çekmiş iki kere sipariş almış .E bebek müşteri hizmetleri berbat ötesi hep meşgul saatlerce bekliyorum bağlanmıyor çok uğraştım ünstagramdan sayfasına mesaj attım aradılar hemen o şekilde birini iptal ettiler çok üzüldüm çok uğraştırdılar beni bir daha alışveriş yapmam
_TuBaa_ aybkkra Evet şimdi dönüp yaptılar, ama bayan hiç bir şekilde şiparişiniz gözükmüyor dedi. Peki nasıl para çekildi diyor ilk defa Alişveriş yaptık.
_TuBaa_ Halidemat Bende ilk defa oldu ama sona itti. Şiparişiniz bile gözükmüyor dedi. Artı tel numarası başka dedi ve en son inanmak için kart nomu ilk ve son hanelerini istediler 😳
Nuray12 Geçen ay LCW alışveriş yapmıstım benimde böyle olmuştu 2 hafta sonra para iadesi yaptılar ozaman banka kartı ile alışverişte böyle sıkıntılar oluyo demişlerdi e bebekte sana para iadesi yaparlar sonuçta kurumsal firma