giyus06 kızlar dayanamdım kek hamuru yedim sonrasında kekin icinde cig yumurta oldugunu farkettim cok pisman oldum simdide agzımda degisik bi tat var zehir gibi böyle cok kötü bi tat aranızda böyle durum yasayan varmı😔
Homeless20 giyus06 normalde çok severim kek hamuru dün bnde yaparken dayanamadım çok azcık yedim valla ama bende öyle bişey yok kuzum psikolojik olabilir mi ki ?
Cherryblossom giyus06 ne kadar yediniz miktariyla doktorunuza soyleyin bence ama bisey olacagını sanmıyorum azicik yediyseniz
BebegimleYeniHayat_34 Dün bende yapmıştım sıyırırken tadına bende baktım ama birşey olacağını sanmıyorum sakin ol korkma yoğurt ye
Belinaynannesi giyus06 Şuan bende dayanamayıp yedim ama bi kaşık falandı umarım bişey olmaz bulantınız falan varmı
Angel000 giyus06 giyus06 o kadarcıktan bişey olacağını zannetmiyorum kendinizi korkutmayın lütfen psikolojik olarak etkilenmiş siniz ve ağzınıza o tat psikolojik olarak geliyo 🙂
Fatmagzl33 giyus06 korkma canım rafadan da önerilmiyormuş ama ben ilk aylar hep rafadan yedim çok şükür bişey olmadı süt iç yoğurt ye bişey olmaz inşallah
Homeless20 giyus06 çünkü korkuyorsun bişey olacak sanıyorsun ya kuzum ondan.. herşeyin yararıda var zararıda var..
Nuray12 giyus06 bende kek yaparken canim çekiyo hamurun tadına bakiyorum 😀😀😀 şimdiye kadar birşey olmadi