Gkdmrtfnk Kızlar merhaba progestan kullanan var mı aranızda doktorum fitil olarak dedi ama içeriğinde ağızdan alınır yazıyor her iki türlüsü de var mı yoksa yanlış mı aldım
Snszasla Gkdmrtfnk yok canım yanlış anlamamışsın ağızdan yan etkisi çok oluyor ve vajinal olarak da kullanıyor bende vajinal kullandım hem diren etki ediyor hemde yan etki yapmıyor
irva Gkdmrtfnk Fitil olarak al doktorun da öyle demiş canım.Fitil olarak daha iyi yan etkisi olmuyor.
Melekanne2606 Gkdmrtfnk Fitil olarak Alman daha iyi canım yan etkisini hissetmiyorsun bende 1 ay kullandım alttan fitil olarak aldım ve hiç bi rahatsızlık yaşamadım ağızdan alanlar genelde baş dönmesi gibi şikayetlerinin olduğunu söylüyor genelde yinede doktoruna danış istersen
Melike48 Gkdmrtfnk ben hap olarak içiyorum tek yan etkisi gündüz 2 saat deliksiz uyuyorum iyide oluyor uykuyla aram yok hiç çünkü o yüzden şikayet te etmiyorum hiç 😇
turansmom1 Gkdmrtfnk hap olarak çok mideni bulandırıyor başinı döndürüyor yan etkisi bunlar canım. Fitil olarak daha iyi anlamıyorsun bile