ilknur_8858 Kızlar kan testi pozitif programa göre 5. Haftadayım ama hala kesem görünmüyor rahmimin ters olduğu söylendi ama korkuyorum
Belinaynannesi ilknur_8858 vajinal ultrason yapmaları lazım 7. haftaya kadar görünmezse eğer İçinizi ferah tutun inşallah keseyi görer kalp atışlarını duyarsınız. 🤰🎈🙏🏻🙏🏻
Batuyasam ilknur_8858 kanda da cıktıysa bazen gec döllenme oluyor 7. haftadan sonra bile gören var içinizi ferah tutun
Sltnn40 ilknur_8858 bende evde test yaptım pozitif çıktı kanda da çıktı ama kesem görünmedi iki hafta sonra yani 6 haftalık olunca göründü ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştı ama olabiliyormuş yani
Bireylulmasali Canım 5 artı kaçsın? Ben 5+4 de gördüm minicikti hatta doktorum dün gelseydin göremezdik demişti içini ferah tut geç döllenme olmuştur
ilknur_8858 Bireylulmasali 5+0 şu an canım inan bugün çok moralim bozuldu doktor üç gün sonra vajinal bakcam dedi hem karın bölgem yağlı hemde rahmim geriye doğru o yüzden görünmüyor olabilir dedi ama etraf canımı sıktı dış gebelik olabilir diyenler oldu o yüzden bugün çok üzüldüm
Bireylulmasali ilknur_8858 yok yok içini ferah tut canım henüz çok minik görünmemesi çok normal çevre çok biliyor maalesef ama moral bozma dışında yaptıkları bir şey yok.keseyi görünce de boş gebelik diye korkuturlar 🤦🏻♀️ Tevekkül et canım