Baharmom Merhaba güzel anneler 🌸 Aranızda çift rahim olan var mi? Daha önce normal doğum yapmiş olan var mi? Süreç hakkında bilgi verebilecek anne var mi❤️
Didem9520 Baharmom bende çift rahimliyim daha önce bi 25 haftalık kaybım oldu suni sancıyla doğurdum ama çift rahimle alakalı değildi bu durum şimdi 34+3 günlük hamileyim doktorum çift rahimin normal doğuma engel olmadığını söylüyor iyi düşünün iyi olsun
y_tunc Baharmom ben kendımı topladım ama bebegım kuvezde canım plesentada yaslanma baslamıstı bi anda kılo düşüşü yasadık ve acıl alınması gerektı 1650 kılo dogdu kızım dogdugu haftaya gore cok minik dogdu normalde 2200 2500 arası dogması gerekıyordu
Baharmom y_tunc Allah Yardimcisi olsun sağ Salim evinize götürmeyi nasip etsin Canim benimm❤️ Hemen toparlar merak etme 🙏
y_tunc Baharmom amin canım ALLAH razı olsun 10 gundur beklıyorum gözüm yaslı 1 ayı gececek cıkması canı sagolsunda beklemeye devam ederim
Butuful Çok geçmiş olsun bir an önce bebeğinize kavuşursunuz inşallah bende de aynı sorun var çift rahim daha önce düşük yaşadınız mı 17haftaligim bende düşükle erken doğum olur demişti doktorlar banada
Baharmom y_tunc Allahim tek sağlığını versin de geç olsun güç olmasın Canim benim🙏 Allah sana sabır bebeğine de sağlık sıhhat versin hemencecik kavuşun insallah ❤️
Sahika8989 y_tunc insallah duam da herkez var benimki de var insallah hepimizin bebekleri sapa saglam olucaklar insallah ❤❤❤❤❤❤❤❤🤰🏼