Merhaba kızlar benim hikayem biraz uzun ve farklı hamileligim basından beri çok sıkıntılar çektim bebegim ıkizdi ve daha sonra üçüz olduğunu öğrendik onu ogrenmemizle farkına vardik ki üçüncü bebek parazit bir bebek imiş beyni ve kalbi olmayan oluşumunu tamamlayamamış ve ikinci bebekle tek yumurta ikizi oldukları için ikinci bebekte riskteydi kalp görevini o üstleniyordu üçüncü bebeğe ve onu kurtaralım derken onunda kalbi durdu çok şükür ki bu bebeğim hayatta kaldı iki ölü bebek ve bu bebisimlen 35 inci haftaya geldik öyle böyle derken ölü bebeklerden biri düştü dusmesiylen doğumu tetikledi ve ben akşam 11 de hastaneye gittim net de sancılarım vardı ama hissetmiyordum ve erken doğum riskim olduğu için 34 haftada ciğer geliştirici vuruldum ve bebişim daha fazla dayanamadı 35+ 1 de gelmek istedi suyum gelmemişti 5 santim açılmak vardı ben tabi dedim ki sancılar sadece bu kadarda dayanırım ben ya çok kolaymış dedim ve demez olaydım 😄😄 doktorum suyumu patlattı ve yarim saat sonra doğum sancıları yavaş yavaş başladı inanın Allah kolaylığını veriyor gerçekten zor meşakkatli bir yol ama meyvesi bir ömre bedel doğum kanalım çok dar ve ikinci ölü bebekte kanali tıkadığı için bebeğim gelemiyordu doktorum evliyken cati muainesi yapar gibi çıkarttı onu da ve ondan sonra dogumum tam anlamiylan başladı Allah dağına göre kar veriyormuş gerçekten kanalım dar olduğu için kesi atıldı ve bebeğim öyle geldi 2480 gr geldi bebegim zamanında ve daha kilolu gelseydi ki ben normal doğum yapamazdım ve yine diyorum ki Rabbim dağına göre kar veriyor diğer iki bebegimde hayatta olsaydılar belki hepsini birden kaybedebilirdim dogumum hiç gerçekleşmeye bilirdi çok şükür dünyalar tatlısı bir kızım geldi dünyaya şuan 21 gunluguz ve size onerim her bir hurmaya yaşın okuyup yiyin ve ya okutturun doğumu kolaylaştırıyor diye düşünüyorum 4.8 gece doğumum gerçekleşti benim 🥰