mrvears Bugün erkek bebek bekleyen annelerde kanama olur gibi bi yazı okudum bunun doğruluk payı nedir acaba ? Cinsiyetleriniz belli mi ? Kaç haftalıksınız biz bugün 14+3 haftalığız
yumukeller mrvears kız bebek bekliyorum 3kez kanama yaşadım. Yigenlerim erkek yerleşme kanaması dışında herhangi bir kanama olmadı ablamgilde 🤷😊
durununannesii mrvears 36 haftalık kız bebeğe hamileyim 3 kez lekelenmem oldu cinsiyetle alakalı bi durum mu bilemedim 🤷🏻♀️
mrvears songul-123 Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin inşallah bizde o haftaları görürüz 🙏🏻
Buseyrd Benimde oğlum olucak 17+3 iki üç kez hafif kanama yaşadım ama cinsiyetle alakalı bişey mi bilmiyorum canım
yumukeller mrvears amin inşallah gerçekten çok zor bı süreçti benim içinde Rabbim kimseye o korkuyu yaşatmasın
Aybala123 8 haftadan beri kanamalı şuan 24+5 haftalığız arada geliyo cinsiyet kiz olsn sonunu güzel olsn
Aybala123 mrvears evt baştan düşük riskim vardı şimdi erken doğum riskim kahve lekelerim geliyo plesanta da kanama alanı var
Gulcan0187 mrvears bi defa oldu kanama çok kısa sürdü ama tedbir amaçlı dr progestan hapını ve iğnesini verdi. 3 günde bir iğne vuruldum. kutu bitene kadar ilacı içtim.
EsEf mrvears kanamam olmuştu şuan 19 haftalığız kızım olacak inşallah ama kanamayla alakası oldugunu sanmıyorum canım