Nasippp Kızlar benim başından beridir bebeğim 2 gün 3 gün geriden geliyor bu gün kontrole gittim son adet tarihine göre 11+4 Üm ama ultrasonda 11+0 çıktı normal mi ne yapmam lazım haftasını yakalaması İÇİN veya böyle mi devam eder doktor yeni bir tarih mi ayarlar nasıl olcak aceba 🤦🏻♀️
Gulsen4224 Nasippp uyumluydu benim ilk gebelik ama sadece 2 gün erken geldi minnak ikincide uyumlu gidiyoruz hayırlısı ile🤲🏻🌺
Tugce1803 Nasippp Sata göre canım. Usg gelişime göre değişiyor ve 1 hafta önde ya da geride olması bi sorun teşkil etmiyo☺️
Serrax Benim kızım 11.haftalarda 2-3 gün gerideydi hatta kafama çok takıyordum canım ama doktor bebeğin pozisyonuyla alakalı demişti. Kızım gayet sağlıklı doğdu çok şükür. 3,130 g doğmuştu
Nasippp Serrax kesin benim bebeğim de kız 🥰🥰 kızlr da biraz geriden geliyor galiba 😂 sağlıklı olsunlar da doktorlar bişe demeyince kafama takıldı 🥰 annem ya kızım olcak hissediyorum 🥳❤️
fatma3312 Nasippp ben şuan 30 haftalık oldum benimki de 1 hafta geriydi ama doktor olabiliyor dedi geç döllenme filan . Zaten Doğuma kadar onu tamamlıyor
fatma3312 Birde her ultrason doğru göstermiyor yani o yüzden de olabilir . Ben detaylıya girmeden doktoruma gittim haftasını filan söyledi ertesi gün detaylıya girdim arada bir hafta fark vardı doktor dedi ultrason ile alakalı
Minikfilinannesi En başından beri bir hafta gerideydi. Sanırım 28. haftada haftasını yakaladı. Doktorum normal dedi
__Papatya__ Minikfilinannesi merhaba canım benimde aynısı oldu .19 haftaya kadar sata gire bı hafta gerideydi. Sonra 24 diye gittiğim haftada doktora ultrasonda 25 çıktı ve öylede devam ediyoruz. Ben sormadım ama normal mi yani ,yoksa 1 hafta önden mi gidiyor oluyor anlamis değilim .çünkü başka bı doktoa gittiğimde ilk haftalarda satini değişmemiş lazım yoksa gelişim geriliği varmı yokmu anlayamayız demişti .kafam karışık