Trabzonda yaşayan kardeşlerim ya bişey sorucam size. Ben Bi doktor bulamıyorum kendime 🙄 buraları okudukça hep fikrim değişiyor 😂 imperial de onur bey varmış ama normalde çok iyiymiş. Deryamıydı bitane daha vardı o da sezaryende iyiymiş diye duydum ama. Ben Bi doktor buldum özel kliniği var kanuniden emekli olmuş doktor. Ayhan şahinler ismi. Aslında çok tecrübeli Bi doktor. Ama hiçkimseden bu Doktorla ilgili birşey bulamıyorum 🙄kimse iyi kötü hiçbişey demiyor kimse tanımıyor adamı. Doktor takviminde yorumu var 8tane falan onda da herkes memnun özellikle sezaryeninden. Google trabzon kadın doğum doktorları yazınca en üstte çıkıyor adı ama kimse bilmiyor 🙄 Bi akrabam dedi ki Ayhan beyin sezaryeni cerrahisi çok iyidir dedi. Hatta baya adı vardır cerrahide dedi ama ben kimseden duymuyorum bu adamın adını sanını. Tanıyan hiçkimse yok muu? Özellerin hepsiyle anlaşmalı nerde istersem doğumu o hastanede yapacakmış imperiali önerdiler ama medikalpark istiyorum medikalparkta temiz değil diyorlar😂 beynim çorba oldu resmen ya Bi yardım eli şu kızcağıza 🙄🤷🏻♀️🤦🏻♀️