ecembugra53 Yzyninannsi_20 sıcak duş al sıcak hafiften şuya otur hurma ye otur kalk sürekli bol du et inşrah inşikak oku
Yzyninannsi_20 Sağol canım ya hayırlısıyla artık çok merak ediyorum nasıl olucak çooook heyecanlıyım hepsini yapıyorum ama bir faydası yok sanırım
Yzyninannsi_20 mikican hiç sorma ben ne yapacağımı şaşırdım artık her gece rüyamda doğuruyorum ama tık yok pilatese de başladım Doğmuyoor
wangel Benımde 39+5 hiç belirti yok. Yarın muayenem var o zamana kadar da gelmezse dogumu doktorum baslatacak🙂
Elfk wangel benimde 39+5 2 cm açıklık var bebek kanala girmiş sancı da çıkıyor . Cumaya kadar gelemzse suni sancıyla başlatalım dedi doktor
Ahsen-01 39+3 bende bekliyorum arada yalancı sancılar yoklasada artık çok yoruldum gece sizlanarak ağrıyla uyanıyorum yatakda donemiyorum bir taraflı yatmadan uyuşuyor artık bacaklarım kalçam 🤦🤦
Duruhnd 39+5 bendede gelen giden yok yalancı sancı bile girmiyor. Çarşamba tam 40 +0 da doktor randevum var hala açılma sancı yoksa bir hafta daha bekleyip müdahale edecek doktorum. Beklemek çok yordu artık😕 sağlıkla gelsinler
Rmeysa_1661 Yzyninannsi_20 41+3 te gelmişti oğluşum ne sancı ne su ne nişan suni sancı ile başlatmıştı artık. Zamanı vardır onunda sabret az kalmış 😊🤲
Yzyninannsi_20 Kızlar bir şey sorucam peki bebeğiniz aşağıya dönmüş mü benim bebeğim daha Doğuma kanalına girmemiş Doğum kanalına girmeden suni sancı verirler mi sizce
CemileGoze Yzyninannsi_20 39 haftalık olduk bugün. Ne nişan ne sancı hiçbir şey yok, yalancı sancı da hiç olmadı bebeğim doğum pozisyonunda doktorum her şey normal dedi ama 25.haftamdan beri vajina kemiği ağrısı çekiyorum artık çok yoruldum doğurmak istiyorum 🙄