Emne123 Geçen hafta doktora gittiğim de 5:6 haftalık kalp atışı duyulmadığını söyledi doktorum 2 kere gittim duyulmadı titreşimini alıyorum ama duyamadım haftaya gel tekrar dinleriz dedi siz kaç haftalıkken duydunuz acele etmelimiyim sizce 🤷🏻♀️
Ozdmrkbraa Emne123 ben 5 haftalıkken keseyi gördüm 7 haftalıkken de kalp atışını dinledim ama vajinal ultrasonla dinledim
198697 Emne123 ben önceki düşük yaptığım gebeliğimde 6 haftalık duymuştum. Bugün keseyi görmeye gittim 5+1 10 gün sonra gel dedi kalp atışı için o da 6+3 olacak inşallah bence çok acele etme normal şu an
anesyk Emne123 6 haftalıkken gittim sadece kese göründü 8.haftalıkken kalp atışını duyduk inşallah sizde duyarsınız❤
Melekanne2606 Emne123 Bende 6+3 de duydum kalp atışını ama bence bu kadar erken haftalarda alttan baktırma derim bu benim görüşüm tabi ki sen bilirsin benim ilk gebeliğimde alttan bakmıştı bi sonra ki kontrolde çocuğun gelişimi durmuş dedi herşey yolunda giderken hemde onla bi ilgisi var mıdır bilmem ama bence zararlı yaptırma derim.
Lelisca Ben 5+3 de kontrole gittim keseyi gördük doktorum bana 3 hafta sonra gel dedi kalp atışı için o yüzden bekliyorum şuan hayırlısı ile duyarız inşallah 🙏🏻
Melekanne2606 Pregnantmom Çok iyi bişey olsa sürekli alttan bakarlardı o zaman demek ki çok tercih edilen bişey değil ki mümkün olmadıkça alttan bakmıyorlar ben zaten söylerken bilemem dedim bişey söylerken güzelce okuyun öyle yazın lütfen.
Ozgnzgn Emne123 6+2 de duyduk kalp atışını inşallah devam ediyordur sağlıkla cuma 9+2 kontrolüme gidicem hayırlısıyla🙏🏻