Ebru2403 Haftadaydım ağrım kasılmam falan yok ama doktorum magnezyum başlattı doğuma kadar içmeli soyledi
turunculuanne Ebru2403 sadece kasılmayla alakalı değil, vücuda gerekli olan bi mineral bu. Eksikliğinde bebek de yeterince faydalanamayacak. Benim magnezyumum sınırın altındaydı yani düşüktü ama hiç kramplarım yoktu. Yine de kullandım.
Elfynsmr Ebru2403 magnezyum hamileliğinizin ileriki dönemleri için çok önemli kasılma, kas krampları olmasını istemiyosanız düzenli kullanmanızı tavsiye ederim özellikle son aylarda faydasını anlarsınız
deniiizz Ebru2403 ben 12. haftamdan beri kullanıyorum sadece kasılma için değil bacak ağrıları,vücut ağrıları içinde çok iyi geliyor ve hiçbir zararının olmadığını söyledi doktorum aksine faydalı bir mineral :)
ecembugra53 Zisanmery kasılma olursa risktir kullanman gerek hem agrıların için hem bebek için cok iyi bi ilaç neden kullanmıyorsun erken Doğum riskini azaltıyor
Hotis Başta kasılmalarım çok oluyodu kullanmaya başlayınca rahatladım,ilerleyen zamanlarda olabilir bacak krampları olabilir bunlara ıyi geliyo magnezyum kullanın bence
Ebru2403 turunculuanne benin doktorum öyle magnezyum eksikliği tahlili falan yapmadı maa bilmiyoruz ne kadar oldugunu
turunculuanne Ebru2403 bebek annenin vitamin mineral depolarını boşalttığı için nasılsa lazım olacak diye düşünmüştr. Ama yine de tahlil yapılmalıydı bence, mesela normalde yaptı mı hiç kan tahlili yoksa 14.haftaya kadar hiç mi yapılmadı
Ebru2403 turunculuanne yok canım öyle kan tahlili falan yaptı kanım düşük çıktı demir ilacı falan verdi
Havagul Bence başlayın çünkü sonradan çok oluyor keşke bende baştan kullansaydım doktorum verseydi yani şuan kullanıyorum ama fayda etmiyor bacaklarım da aşırı uyuşma kasılma kramp oluyor gece uykusu hiç yok 😔 34+5 haftalıgım 25. Haftadan sonra böyle oldu
ecembugra53 Zisanmery olsun canım sen dikkat et doktorun verdiği ilaçları kesinlikle kullan sonra basını vurma KESK’e kullansaydım deme bence kullanıyorum