mery_golge Adetime 3 /4 gün kala 2 gün kahverengi lekelenmem oldu adet okmadım 3 gün gecikti , bel ve kasık ağrılarımdada azalma oldu .
Cicilibicili mery_golge eczaneden bi test alıp baktın mı canım? Benim de adetime 2-3 gün kala lekelenmem olmuştu. Test pozitifti. Sonra da kanda çıktı zaten. Yerleşme lekelenmesi olabilir☺️
sukayhanacar mery_golge benim adetim 3 gün gecikmişti direk gebelik testi yaptım evde ve net bi şekilde 2. çizgi çıkmıştı koyu şekilde. önce bi test yap canım
Busraata33 mery_golge benimde 3gun gecikti direk kan testi yaptırdım cok mide bulantim vardi dayanamiyordum artk hamile oldugumu ögrendim
mery_golge Cicilibicili ya her idrar testi yaptığımda negatif çıktı yine öyle olcak gibi geliyor psikolojik 😊
mery_golge sukayhanacar idrar testlerini genelde sabah yapın diyorlarya ilk idrarla , öğleden sonrada yapsam olur mu ki ?
Cicilibicili mery_golge şuan net çıkar ama gebelik varsa. Sanki hamişsin gibi hissettim 🙈 inşallah güzel haberler alırsın
Hifask44 mery_golge bence yapıldığı saatin bir önemi yok bende öğlen yapmıştım testimi ve çok şükür direk çıkmıştı ayrıca ben olsam şimdiye on kere yapmıştım 🙂 yanlış bilmiyorsam bir kaybınız var ondan çekiniyorsunuz bende aynı duyguları yaşadım içinizi ferah tutun
sukayhanacar mery_golge canım ben direk saatini de hiç unutmam öğlen 14:45 de yapmıştım ve çıkmıştı anında koyu bi çizgi
Ahenq mery_golge merhaba canım benim reglim 4 gğn gecikince ben eczaneden test alıp kendim yaptım ilk etapta %99 sonuç veren predictor isimli bi testti. Uygulamadan sanşyeler sonra 2. Çizgim belirmişti sonrasında netleştirmek için kan tahlili yaptırmıştım yani o markanın gebelik testinde ilk gecikme gününde bile sonuç gösteriyor. Hatta bana bikaçgün daha beklememi söyledi annenimler ama ben sabredemedim😂😂
mery_golge Ahenq bende hep o marka testi almıştım bu seferde onu alcam . İnsan sabredemiyorki çok zor