mom101 Merhaba kızlar kimler benle aynı? Hamilelik nasıl gidiyor? Son aylar baya zorluyor insanı birde erken doğum riski olunca çok zor🤦🏻♀️
ecembugra53 mom101 Sonn 44 💙😊 bende canım cok şükür elhamdulillah iyim hiç bir problem Yok 🤲🏻❤️ Sadece ağırlaştım erken yoruluyorum işte hepsi bu
Demettayaz mom101 bende aynıyım kuzum ama her bebek 40 haftayı doldurmuyor sanırım belki erken gelirler
Flamingo44 ecembugra53 bizimde son 44. Ama korkuyorum erken doğum riski var sürekli yatıyorum. Sizinde böyle adet sancısı gibi sancılar, bel, diz ağrıları oluyor mu?
ecembugra53 Esraizzet aynı gidiyoruz canım heyecan dorukta 😂😊 saglıkla gelsinler minnaklar bize 🐣😊 benim oğlusum olacak. 😊 senin cinsiyet ne
Fatmasert Fatmasert kızlar benim iki gündür alt tarafıma çok baskı yapıyor sanki büyük abdestim gelmiş gibi oluyor acaba erken doğum gibi bir risk olur mu korkuyorum da
Flamingo44 Fatmasert durumunuz nasıl adet sancısı gibi sancılar, bel,diz ağrıları var mı sizde de? Bizimde son 44. Bide erken doğum riski var tüp bebekle oldu gerçekten çok korkuyorum :(
Esraizzet ecembugra53 evet ya şaka gibi geliyor ama cokkkk az kaldı kızım olacak benimde❤💕 bide ilk ya napacagimida bilmiyorumm☺
temmuzgunesi Bizimde son 40 😕 gunler gecmek bilmiyor iyice agirlastik surekli karnim asagi cekiyor :/
ecembugra53 Esraizzet akışına bırak canım benim de normal Doğum olucak inş bebeğin dönmüş baya asagıda nst ye gircem bu hafta bakalım 😊
Fatmasert ecembugra53 yarın gidecem suyum da da azalma olduğu için korkuyorum da yani inşallah bişey olmaz cnm
Esraizzet ecembugra53 Benim bebiş te dönmüş doktor doğumun normal gözüküyo dedi Insallahhh bende normal olsun istiyom.🤗🤗
ecembugra53 Fatmasert havuç şuyu karpuz kavun salatalık armut bol tüket 3 litre su iç camım cok faydalı
ecembugra53 Flamingo44 bel diz agrım yok cok şükür hamilelik iyi gidiyorum baya hareketliyim canm o konuda elhamdulillah 😊💙🐣🧿 ama yalancı sancılar başladı Tabiki adet sancıdı gibi vuruyor rahim ve pelvik kemikleri genişliyormuş ondan oluyormuş normal yani doktorum demişti
Fatmasert Flamingo44 bel ağrım oluyo evet eğilemiyorum oturamıyorum sancı oluyo bacaklarıma da vuruyo inşallah bişey olmaz cnm ya kötü de düşünmek istemiyorum
Caglab Son 44 benim de. Erken doğum riski filan yok ama bu ara bir tedirginlik var nedense. Sanirim burada okuduklarimdan etkilendim. Nerdeyse her şeyimiz hazir👍
ecembugra53 Caglab canım kafana takma akışına bırak stres yapma bebek te etkilenmesin canm 😊 sen rahat ol hep