Srplhrgl Kızlar ben 14+5 haftalık hamileyim sancm olduğunda midem bulanıyor ve gözüm kararıyor normal mi acaba sizde yaşadınız mi böyle bi sorun
Kahraman0201 Srplhrgl Evet canım normal. Ayaga kalkarken daha yavaş sakim kalmaya çalış ama bunlar sürekli devam edecek değil belli bi zaman sonra geçiyor. Mideni boş tutmamaya çalış. Acıktıkça miden bulanır
Srplhrgl Kahraman0201 dikkat ediyorum ama özellikle geceleri sancm oluyor uyurken sanki karnım sert gündüzleri ve akşam üstü gözüm kararıyor sabah birşeyim olmuyor dedim acaba bebegim iyimi onu merak ettm
ecembugra53 Srplhrgl 😊👏🏻🤲🏻 Böyle devam et kendine dikkat et beslenmene dikkat et hamur işi şeker tatlıdan uzak dur kuruyemiş meyve sebze bol su tüket canm yumrta süt yoğurt tüket kesinlikle cnm bebeğe de.cok iyi günde 2 tane ceviz mu maden suyu kesinlikle tüket şimdide. Başla
Srplhrgl Attent 2 haftadır öyleyim normalde sadece mide bulantim vardı 2 haftadır başladı bende korkmaya basladm
Srplhrgl ecembugra53 valla herşeyi yiyorum tiksindigim şeyleri bile azda olsa yemeye çalışıyorum meyve su soda yoğurt tuketiyrm ama süt icemyrm direk çıkarıyorum
byslkrtlc Benimde 14+3 aynı sekilde kasık ağrısı yaşıyorum zayıfsanız daha cok hissedermissinix bana öyle dedi doktorum mide bulantılarımda hala devam ediyor :( cinsiyetini de belli etmedi 😀