Bmom 4 haftalık hamileyim geçen hafta beta 515 çıktı doktor bellir belirsiz haftaya tekrar bakalım dedi 5500 çıktı şimdide sizce gözükür mü ultrasonda
Nisaaa Bmom vajinal ultrason la sakın baktırma düşüğe sebep oluyo 3 aydan önce sakın baktırma gözükmese bile 1 hafta daha bekle
paradiseeeeee Ben 4 hastalıkken gittim bişi görünmedi kese galan 5 haftadan önce görünmez demişti doktorum vajinalultrasonla bakılmıştı
es-es1 Nisaaa ayy ben 12haftalığım dün acile gittim mide bulantımdan dolayı ama vajinal ultrasonla kontrol etti korktum şimdi 😕
EceEgemen Nisaaa çok yanlış bir bilgi Rahmi ters olan veya bazı sebeplerden vajinal bakılması gereken durumlar var öyle olsa herkes düşük yapardı benim defalarca bakıldı boşuna korkutmayın insanları
Hifask44 es-es1 hiç korkmayın ben de ilk zamanlar hep vajinal ultrason baktırdım çok şükür bir sorunda olmadı Allah korusun ama olacak olan varsa sizi İpek kumaşlara da sarsalar olacak olan yine olur
Fulya1993 es-es1 hayır hiç bişey olmaz neden düşük olsun ki doktorlar herşeyin iyisini bilir siz endişe etmeyin ☺️
198697 es-es1 hiç korkma canım biraz araştır sakıncası yok kesinlikle. Bebeğin zaten düşeceği varsa bile vajinal ultrasonla bakıldıysa ona yoruyor bazı cahil insanlar hiç korkma sağlıkla alırsın inşallah kucağına💕
Ozgebtn es-es1 vajinal ultrason düşüğe sebep olmaz öyle bişey yok öyle risk olsa doktorlar bile bile yapmaz bunu korkmayın
Nisaaa Benim annem 3 kere kürtaj oldu alttan muayene ile yaşamış biri olarak yazdım ben… Biyerimden uydurmuyorum boş yere de korkutmuyorumm
Hifask44 Nisaaa madem vajinal ultrason düşüğe sebeb oluyor doktorlar bunca sene tıp fakültesini boşuna mı okuyor yapmayın Allah aşkına madem doktorlara bu kadar güveniniz yok o zaman boşuna hastaneye gitmeyin tecrübeleriniz sizin yol göstericiniz olsun
es-es1 Hifask44 Fulya1993 198697 Ozgebtn bende ilk defa yaptırdım zorlayıcı da bir şey değildi düşük yapacak kadar korktum bir an🙄 teşekkür ederim hepinize ☺️
Zsnbr Nisaaa yok öyle bsey ya doktorlar da diyor tehlikesi olsa biz baktırmayız diye Bnm de keseye 4. Haftamda vajinal ultrasonla baktı.