mervayd1n Kızlar Nisa hastanesine giden , doğumunu orda yapacak olanlar var mı ?? Bende o hastaneye gitmek istiyorum ama fikirleriniz nelerdir nasıl bir hastanedir
es-es1 mervayd1n ben gidiyorum orda yapıcam nasipse henüz 2 kere gittim ama memnun kaldım az önce başka postta bir arkadaş doğumunu orda yapmış gayet memnun kaldığını söyledi ben alev hanıma gidiyorum
Ballilokmacik mervayd1n canım 3 hastane degistirdim ve en son ben de nisa hastanesine gittim derya hanıma. Gayet memnun kaldim doktordan lakin cok cok kalabalik. Daha önce medipole gittim fakat oradan memnun kalmadim. Bu arada nisa Hastanesi’nde doğum ücretleri ne kadar fikri olan var mi?
Boncukbeyinannesi mervayd1n arkadaşlarım genelde o hastaneye gidiyordu. Ben de gittim bı kez aşırı kalabalıktı bı daha gitmemiştim. Bir de arkadaşımın doğumunda yanında bekledim. Yatarak beklediği için doğumu baya uzun sürmüştü 🤷♀️
Zeyn7 Bende oraya gidiyordum değiştirdim aşırı kalabalık ha devlete gitmişim ha nisaya diyip medipole geçtim
mervayd1n Ballilokmacik muayene ücreti 150 TL , normal doğum 2500 zorunlu sezeryan 3250 sanırım canım yanlış bilgi vermiş olmayayım da aradığımda böyle demişti sanırım ..
Lazanne Boncukbeyinannesi neden yatarak bekledi onu anlamadm sancı odaları tek kişilik istediği gibi hareket edebilir
Bsraskmn Lazanne sancı odaları tek kişilik değil diye biliyorum ben detaylı bilginiz varsa bahsedebilirmisiniz
Boncukbeyinannesi Lazanne sancı odası miydi orası normal oda miydi bilmiyorum. Yatarak bekletmislerdi o zaman belki şimdi değişmiştir bilmiyorum
Bsraskmn mervayd1n ben oraya gidiyorum Derya Kanza Gül hanıma çok memnunum ilgili güleryüzlü bir doktor en acelesi olduğu anda bile geçiştirmeden ilgileniyor tavsiye ederim normal doğum ücreti en son 1650 ydi epidural istersen +800 ama zam gelmiş ne kadar oldu sormadım. Genel olarak temiz bir hastane daha önce başka bir ameliyat olmuştum yine memnundum. Zaten nisa hastanesi kadın doğum alanında isim yapmış bir yer herkes öneriyor ama kötü doktorlarda varmış iyi seçmek gerekiyor
Lazanne Bsraskmn sancı odaları kişiye özel tek kişilik yanınızda eşiniz ve 1 kişi daha olabilir hastaneyi arayıp bilgi alabilirsnz ben direk doktora sordm
Bsraskmn Lazanne çok sevindim kontrole gidince doktorumdanda detaylı öğreniyim. bu pandemi dönemi için de geçerlimiymiş peki şuan çoğu hastane tek kişi kabul ediyor ya
Lazanne Bsraskmn valla doktorum bana bu bilgiyi verdi benimde son 10 günüm kaldı ama değişmemiştir herhalde tek kişilik oda sonuçta eşimin yanımda olmasında bi sıkıntı olcağını sanmıyorm
Bsraskmn Lazanne doğum yaptığınızda fırsat bulursanız haberlerinizi bekliyorum benimde 1 buçuk ayım var süreç nasıl olucak merak ediyorum🙂