nilsmother Selver3 nasılsın12 haftalıkken erkek gibi demişti 15 haftalıkken göstermedi 😄 haftaya belli olcak🤷♀️
symscn Selver3 evet oldu bağdaş kurmuştu doktor erkeğe benziyo ama kesin değil demişti 18.hsftada kesin olarak erkek olduğunu öğrendik 😇
-Minnaklarin-annesi- Selver3 benim bebeğimin biri tam 22. Haftaya kadar göstermemişti bacakları kapalıydı hatta kesin kız olucak dediler hissetmiştim erkek olduğunu 🥰
Selver3 Betulkalkan bacağını kapatınca kız diyorlarmış doktor pipisini gördüm sanki dedi bilmiyorum ya
Bahar9584 Benim öyleydi 2 defa ayakları kapalıydı bir dahaki kontrole gittiğimde erkek demişti doktor
Snszasla Selver3 😀benim bıdık yaptı onu açmadı bacaklarını doktor nazlı bu dedi gittim çikolata yedim vişne suyu yedim sonda döndü yüzünü ve açtı bacaklarını bazen bebişler yapıyor bunu 👶🏻🙈🐣
sukayhanacar Selver3 benim ki 12. haftada kapadı asla açmadı göstermedi 13+1 de zar zor açtı o zaman gördük erkek olduğunu. ger açmayan nazlanan kız olmuyo erkekler de nazlanıp inatlaşabiliyo 😂
Gulsum_coskun Selver3 detaylı ultrason gününe kadar öğrenemedik detaylı ultrosonda öğrenmiştik erkek olduğunu🥰😊