2608Emine Kızlar az önce doktordan geliyorum tahminde bulundu cinsiyeti ama söylemedi 15+2 haftalık hafif bı çıkıntı var dedi ama bidahaki geldiğinde net söyliycem ne anlama geliyor sizce merak ettim 🙈
Yasmn05 2608Emine yani bu hftada kesin olması lazm yani doktrlar tecrübesizse ugrastryolar yksa tecrübeli bi doktr dirk erkk derdi cıkıntı olması erkk anlamna geliyo bu hftda artk kız bebklerde cıkıntı olmazki
2608Emine Tugce0158 teşekkür ederim canım sağlıklı olsun fark etmez de insan yinede ilk çocuk olunca merak ediyor bir an önce öğrenip kapı süsü falan yapmak istiyorum ☺️
2608Emine Yasmn05 doktor yaşlı biraz ama illa kaynanam buraya git diyor bişey diyemiyorum bende taksite bağladilar artık taksidin yarısını da ödedik degistiremem de özele gidiyorim sözde özel ama🤷🏻♀️
Tugce0158 Yasmn05 ya belki emin konuşmak istememiştir kimisi göbek kordonuyla falan karıştırıyor falan ya benimki kemik yapısı erkek dedi 12 haftada 15 hafta da %99 erkek dedi ama yine de ayrıntılıyı bekliyorum ne olur ne olmaz 😂😂😂