SEVGiHASAN dorukhan_nehirada_moms ben de Küçükçekmece de ki Acıbadem’e gidiyorum dr Prof Umut Dilek’e gidiyorum çok memnunum doğumu da orda yapacam inşallah
Sedaccllkk Nisa hastanesi asiye hanım var ben başka hastaneye gidiyorum uzak olduğu için ama sana yakınsa kesinlikle oraya git kuzenim 3 çocuğunu da orda doğum yaptı asiye hanım var muhteşem bi doktor bende 2 defa kontrole gittim hastası olmamama rağmen çok ilgilendi Allah razı olsun 🤲🏻yenibosna da bu arada
[silindi] Meryy1920 yakınsanız eger küçükköy asya hastanesi ebru hanımı öneririm mükemmel bi doktor ve ebelerde mükemmel 1500 normal dogum 125 muane olması lazımdı yanlış hatırlamıyosam
haziranin25i Meryy1920 kartal Avicenna Umut Hastanesi Fatih Birol takip etmekte beni çok memnunum ama sana ters olur mu olmaz mı bilemedim kuzum 🤗
mrskement Annelikduygulari hangi hastane acaba bnde bugün öğrendim hamile olduğumu daha kaç haftalık bilmiyorm doktor arayisindayim
Betul87 mrskement merhaba Bakırköy Memorial Hizmet Hastanesinde Hüseyin bey var onu öneririm 12 gün önce doğum yaptım memnunum
Rabiaayendim Avcılar hospitale giden Var mi nil hanıma perşembe günü oraya gidecem, avrupa tıp da hülya hanıma gittim hiç memnun kalmadım, esencana da gittim memnun kalmadim
_ikiprensannesi_ Annelikduygulari canım oranın ucuz olduğuna emin misin 😂 ben orda çalışıyorum da pek de Ucuz değil sanki 😂 sen ne kadara yaptın doğumu
Tubasahra _ikiprensannesi_ O hastane için fiyat ucuz demek istedi galiba 🙄Pendik yüzyılda bile sezaryen fiyatı 4000 bine yaklasmis
_ikiprensannesi_ MKB yok ucuz değil orası canım tam teşekküllü Bi hastane çok özel Bi hastane orası oranın çalışanıyım ben ucuz değil orası hanfendinin dediği doğru normal 5.500 dü sezeryan 7000 dı en son ama sonra ne oldu bilmiyorum sormadım hiç
MKB _ikiprensannesi_ ben de detaylı için aramıştım hiç ucuz gelmemişti o yüzden Merak edip sordum bayana da. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ☺️
MKB Zeynoodenizim evet bi de o hastanenin hastası olmadığım için 200küsür de muayene ücreti ödeyeceksiniz dediler. hiç gerek yok dedim 😂😂
Zeynoodenizim Tubasahra normal dogum için 2,800 dediler yüz yüze görüşmede indirim yapılıyor dendi umarım fiyatlarda artış zam olmaz
Aybukeeee Meryy1920 selamlar turkiye hastanesini oneriyorum ilk hamilelgimi ogrendigimde baska hastaneye gittm memnun kalmadm ve 5. Haftamdan itibaren burada devam ediyorum tum personel harika ve kadin dogum binasi ayri ilgilenen personel ayri korona gunlerinde en cok onemsedigim konu ozellikle dr. Ayse meryem hanim ve dr Fureya zulal alanlarında harika