Minik95 Kizlar adetime 1 gun kaldi 1 haftadir mide bulantisi cekiyorum ve bunu Hemen hamilelige baglamak istemiyorum peki sizin en erken ne zaman basadi bulantiniz ?
Pinkyellow Minik95 kişiden kişiye göre değişir kuzum ben hiç yaşamadım mesela mide bulantısı yada kusma yani bulandigi yada bulanmadigi kesin hamileliktr yada değildir diyemeyiz sen kan ver en iyi öle rahat edersin ☺️
Fyyzzynp Minik95 abartısız söylüyorum 35. Haftada canım 😂 bazılarında hiç olmuyor sornadan bebeğin saçı rahatsız ediyor
1prensesgeliyor 8 haftaya kadar cok şükür bunda olmuycak galiba diyordum 8 haftadan itibaren basladi suan 16 haftaligim anca bitti
Pinarcoo Bulantı beta hcg hormonunda kaynaklanır. En erken döllenmeden 10 gün sonra salınmaya başlar. İdrarda bakılan testlerde de bakılan hormon beta hcg dir. Hemen bir test alıp bakarsan gebelikse pozitif çıkma ihtimali yüksek
Annelikduygulari Minik95 6.haftada başladı 14 deyim hala devam ediyor cok zor bi durum allah yardımcın olsun canım
Esracnrr27 8 de başladı 13teyim ama ben hayatımda bu kadar kusmadım😞 yalnız ilginç bişey benim de hamilelikten şüphe ettiğim bir gün bulantım olmuştu gece sonra 8.haftaya kadar hiç olmamıştı
Zeyyno_ Minik95 adet tarihimi 6gün geçmişti 7.günü test yaptım çıktı doktora sıra aldım ilk gittiğimde 5+2günlüktü 6.haftamdan sonra felan başladı 14.haftalara kadr sürdü 🤷 çok Şüküür 27+6 günlüğü iz🤗🥰🧿🤲🤲🤲🤲
Zeyyno_ kubuduru yani şyle sylim o sylediğim hafta aralığında sürekli oluodu sabahtan akşama kadar ama 14.haftadan sonra artık byle haftada bir arada bir şekilde oldu o da belki 1-2hafta ondan sonra tamamen geçti şu an yok
zepbjk Minik95 6-7. Hafta gibi o zor günler başladı 🙈 kişiye göre değişir ama o atalar genelde başlıyor mide bulantısı şart değil ben kusmadım direk mide bulantısı değil çok garip şeyler oluyor kolay gelsin 😂