duygulutas Kızlar çok afedersiniz, bi anda ıslaklık hissediyorum lavaboya gidiyorum iç çamaşırımda büyük bi ıslaklık ortasında sarı kremsi akıntı görüyorum. 2 gün sonra kontrolüm var doktoru bugün arayayım mı? Sizce ne olabilir?
Pinkyellow duygulutas aynnisi oldu bende mantarmis canım mantar öle sıvı bişey yapiyomus fitil kullandım gecti
Ronyaseda duygulutas Benim hamileliğim de hep oldu baya ıslandı kurudu sarımsı alıntı oldu bazen beyaz akintı ama hiç sormadım beni rahatsız etmiyordu çünkü
prensannensi duygulutas enfeksiyon kalmışsınızdır bende de oluyor çok bol bol su iç doktor zaten genelde tek doz suda eritme toz veriyor ya da ileri derecedeyse fitil veriyor 39 hafta olacağım yarın çok enfeksiyonum olmasına rağmen bir defa verdi fitil
Oznuraydin97 Mantar olabilir canim bence doktora bi git derim 29 haftalik hamileyim benimde aynı sorunum var
Tontinimontin duygulutas benimde var ama bembeyaz, sonra bazen sarımsı bazem açık yrşil geliyor aöa gel gör ki 50 defa test yaptık bi şey çıkmıyor flora kaynaklı dedi doktorum 35+4 teyim idrar verdim alttan örnek aldı vs vs antibiyotik kullandım fitil kullandım bana mısın demedi gebelikten önce de çok vardı bende
nil_sugra duygulutas bende de aynısı oldu canım. Bendeki doğum belirtisiymiş. Bunlar olduktan 3 gün sonra (çarşamba sabahı) 37+3′de suyum geldi sancım başladı doğum yaptım
Minikkzm nil_sugra suyun geldiğini nasıl anlıyoruz nasıl bi şey çok korkuyorum her lavaboya gittiğimde
Minikkzm duygulutas bende 37 haftaödayım aynı sorun bende de var doktora söyledim idrar kültürü falan yaptı bi şey çıkmadı iki gün sonra randevum var söylicem tekrar bakalım ne dicek
nil_sugra Minikkzm ilk başta idrarın kaçırıyormuş tutamıyormuş gibi oluyor. Hafiften akıp gidiyor. Benimki 1 saat içinde boşaltmaya başladı ama. Sonrada doğum sancısı başladı.
duygulutas Kızlar doktoru aradım gel dedi hastanedeyim doğum başlangıcı dedi şuan nstdeyim çok teşekkürler🙏🏻