Sevdacetin 40+3 günlük Dünden beri belim ve karnıma ağrı giriyor gaz sancısı mı normal sancım anlamadım ve çok sertleşiyor kasılıyor karnım.
Ronyaseda Sevdacetin Bilemedim ki. Doğum sancısı 5-10 dakikada bir geliyormuş. Benimde ilk gebeliğim 37 ci haftadayım hayırlısı
Ayserksi Sevdacetin evet canım Nişanım ve suyum doğum anında, geldi çataldayken suyumu patlattılar hiç hissetmiyorsun ama nst de sancım bile gözükmüyordu. Bu arada sancın başlamış olabilir ama 1 2 saat daha beklemen gerekiyor
Dolunay55 Sevdacetin merhabalar naptınız, günümüz aynı ve 2 3 gündür benimde karnım aşırı sertleşiyor ve gün içinde birçok kez oluyor. Ağrı sızı yok nst de sancı çıkmadı🤷🏻♀️
Dilaraatas Sevdacetin bende 40 hafta 6gunlk yarn doğumum var ama arada sizin dedgnz gibi bende de agri oluyor bilmiyorum bnde doktorum suni sancı vericez dmsti böyle gdrse eğer umrm kendi sancım olur siznde inslallh
Sevdacetin Dolunay55 bir hafta önce gittim doktora nst de sancı çıkmadı açılmada yoktu şuan bekliyorum ara ara sancı geliyor kasılıyor
Nezosikra Sevdacetin evet canım ben kızlarımda ne suyum geldi nede nişanım oyle sancı çektim yani eger herzamanki sancılardan farklıysa süre falan tutun inslalah sag salim kurtulursunuz
Sevdacetin Nezosikra ara ara oluyor ilk olduğu için sancı nasıl olur bilmiyorum uzadıkça korkum da artıyor sancı dır umarım
Nezosikra Sevdacetin inşalalh sancıdir canımda sag salim kurtulursun süre tut bide doğum sancısı daha farklı bi ağrı oluyor