Ebrulig Kansız akıntılar son ¾ gündür geliyordu 1 saat önce kanlı akıntım geldi. Ağrılarımda var. Dua edin annişler🥰 39+6
turansmom1 Ebrulig Allah kolaylık versin, bir avazda alırsin kucağına inşallaaah. Şimdiden sağlıkla büyüsün,hayırlı olsun canımmm😍
selin4141 Ebrulig Allah yardımcın olsun kuzum bende 40 oldum gelen giden yok öğlen kontrole gidicem büyük ihtimalle suniyle baslaticak suni olursan yazar mısın nasıl geçtiğini
Gulsen4224 Ebrulig rabbim sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ve bütün bekleyen anneler inşallah 🌺🤲🏻
Ebrulig turansmom1 aminnn çok teşekkür ederim 🙏 Hastaneye geldik 1 cm açılma varmış. Baya kanamam arttı. Sanırım suni ile işi hızlandırıcaz🤷🏻♀️
Kawaharada Ayy çok merak ettim 2 saattir de post atmamışsın doğuma mı aldılar acaba 🥰 Rabbim zorunu kolaylaştırsın evladını sana bağışlasın canım 🤲🏻 Senin de doğum hikayeni okuruz buralarda inşallah 🙏🏻🧿
Ebrulig Kawaharada yok be canım doktor bu doğum sancısı değil dedi🤦🏻♀️ Şuan müşade altında tutuluyorum şekerli su serum verip nstde kalp atışlarını izliyoruz. Eğer bebekte sıkıntı varsa sezeryan yapacak yoksa eve gönderecek. Suniyi 41. Haftaya kadar gelmezse yaparım dedi
Kawaharada Ebrulig hadi ya yanlış alarm desene 🤦🏻♀️Olsun yine de çok az kalmış evladının kokusunu duymana 🌸 Rabbim en hayırlı en doğru zamanda bir avazda kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙏🏻🌷 Kız mı erkek mi 🧿
Ebrulig Kawaharada aynen yanlış alarm bu şekilde ağrıyorsa gerçeğini hesap edemedim😢 Ama korkmuyorum, kızım sağlıklı olsun da ben tüm acıları çekerim