DamlaM Hanımlar merhaba. Bebeğimin kıyafetlerini yıkacağım ama ne kullanacağıma hala bir türlü karar veremedim. Kokusuz olmasını tercih edeceğim kesin. En az kimyasal içeren marka hangisi? Tecrübelerinizi ve fikirlerinizi paylaşır mısınız? Teşekkürler 😊
zanimo DamlaM ben yeşil anne den yumuşatıcı ve deterjan aldım bitkisel bebeğimin kıyafetlerini yıkadım hazır bekliyor 😍
Feridealbayrak DamlaM Tatlım ben hacı şakirin sabun tozuyla yıkadım çünkü bebişlerimiz doğduğunda ciltleri çok hassas oluyor deterjan ve yumuşatıcılar alerji yapabiliyor😊
DamlaM Haticeyildiz teşekkür ederim. Dalan roxy çok öneriliyor. Ama hacı Şakir granül matik öneren de az değil. Ben Dalin granül matik aldım. Karar veremedim gitti 😊
Srknsmg Bana yumusatıcı pek mantıklı gelmio. Sonuçta cok durulanmıo. Ben dalin sıvı deterjanla yıkadım Yumusatıcı kullanmadım. Hiç koku falan yok sankı duru suyla yıkanmıs gıbı oldu ama zaten yeni ürünlerdi cok da deterjana gerek yok
DamlaM Srknsmg evet haklısın. Ben de yumuşatıcı kullanmayacağım. Zaten ütüleyince yumuşacık olurlar. Bebeğin ilk yılı granül deterjan kullanın diyorlar. Karar veremedim.
DamlaM zanimo iyi günlerde sağlıkla giysin cicilerini ❤😊 bitkisel ürünleri hiç düşünmemiştim, araştıracağım.
burcu55 Bende Roxy deterjanla elimde yikamayi dusunuyorum kizlar ama yumusatici kullansam mi bilemedim