Ceylanaydemir Kızlar 23 haftalığım bi anda adet sancısı gibi sancı girdi bi süre oldu geçti internetten bakayım dedim erken doğum belirtisi olabilir diyor bu haftalarda bunu yaşayan var mı düşük tehlikemde olmuştu o yüzden çok korkuyorum
DaisyMom Ceylanaydemir devam ediyorsa acile gidin.Etmiyorsa sabah erken saatte te gidebilirsiniz.Onemli seyler bunlar hafife almamak gerek.Stres yapmayin daha cok tetikler.InsAllah birsey yoktur belki sadece korkutmak istemistir annesi🙊💕 sen sakin kal yeter.
Ceylanaydemir GamzeEgemen yarın sabah kontrolüm var acile gitsemde bişey yapmayacaklarını biliyorum 😒
Ceylanaydemir DaisyMom Sabah randevum var şuanda korkudan sanırım biraz ağrı var ama şuan olan adet sancısı gibi değil çok korktum o yüzden sanırım burdan bilgisi olanlara sormak istedim bütün uykumda kaçtı sabah olmaz artık 😔 Allahtan tekmeliyoda biraz rahatlıyorum
DaisyMom Ceylanaydemir adet sancisi gibi degilse korkmayin o halde.Bak bebegin de hareketliymis ne guzel.Dua oku ve uyu canim.Vucudunun rahatlamasi lazim.🤲💕