htcedgn Annem42 hepsi böyle ebelerin hiç merak etmeyinn🌸🌺 meram zaten anne dostu hastaneydi orada alıyorduk dediğim gibi burda da alınır ne olacak ama covid süreci sıkıntılı olduğu için alınmıyor diye biliyordum. Ziyaretçi iyi oluyor gebeler rahatlıyor ailelerini görünce🌸 söylemesiniz de onlar en güzel şekilde ilgilenir merak etmeyin🙏🏻🌸
htcedgn Annem42 özelden geçen birine bi şey yazmıştım ama çok zor bulmuştum😬🤦🏻♀️ İnstagram kullanıyorsanız ordan ekleyebilirsiniz : htcedgn kullanıcı adım.
Raziyeeebozdag htcedgn merhabalar Hatice hanım benim sorum sezeryanada sadece doktor mu kesiyor yoksa ebelerde sezeryan yapabiliuormu
Annem42 Annem42 bn bulamdm istrsnz siz bni eklyn ftmkpln. fk zeynep yazılı emzik zinciri var proflmde
htcedgn Raziyeeebozdag sezaryen doktorumuzun işi😍🌸 normal doğum ebelerin işi🌸 ebeler ve bebek hemşireleri sezaryene bebeği almak için girer🌸 bebeğin ilk bakımını yapar ve sezaryen sonrası bebeği babasına teslim eder🙏🏻🌸
Raziyeeebozdag htcedgn beni bu konuda korkuttular dikiş fazla olur sezeryana girerler stajerler keserler falan filan o yüzden korkuyorum Aslında kovitten yattığımda 6 gün meram da çok güzel ilgilendiler
Melegimmm1244 htcedgn odalar tek kişilik mi doğum evindeki gibi çift kişilik değil mi birde refakatçi alınıyor mu
htcedgn Melegimmm1244 doğum evinin sistemini bilmiyorum. Şehir hastanesinde odalar tek kişilik. Refakatçi alınmıyor covid-19 sebebiyle ama ziyaretçi alınıyormuş bir arkadaşımız öyle yazmıştı🌸
htcedgn Raziyeeebozdag stajyer mi🤦🏻♀️ Stajyer yok ki😁 insanlar korkutmayı ne kadar seviyor😒 hiç korkmayın hepsi işinin ehli doktorlar🙏🏻🌸
Betl4201 htcedgn merhabalar Hatice hanım bende hemşireyim başka hastanede, şehir hastanesi mi özel hastane mi çok kararsızım biraz maddi sıkıntılarımız varda , şehir hastanesine geçtiğinzde çalışıyor muydunuz ortam ve sistem nasıldı acaba
htcedgn Betl4201 merhaba🌸 takip için bi şey diyemem özelde daha ilgili hekim ama doğum için kesinlikle şehir hastanesini öneririm. Şehir hastanesine geçtikten sonra çalışmadım ama ortamı gördümodalar yine tek kişilik. Ebeler, hekimler ve asistanlar zaten eğitim araştırmadan geçti oraya. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.