Mine8191 Oğlum bütün öğlene doğru oynadı öğlenden sonrada zorlada olsa oynadı şuan sakinim ve kendimi dinliyorum tepki yok sizde de böle oldu mu
Srhnzlcn Mine8191 canım doktor 2 saatte en az 10 kere tekme atmalı dedi bana.. istersen çikolata yiyip soluna yat bi bak bakalım
MinikKoala Mine8191 ay benim ilk gebeliğimde öyle oldu 2 gün hiç hareket etmedi ağlaya ağlaya doktora gittim bi baktım parmağını emerek uyuyor 🤣
Mine8191 Miragee inşallah ya uyusun yeterl ki aslımda takmıcam diyorum sonra takıylrum eşimde değil sağol canım
Gmzlp Yalan ya ne 18 saat uyuması 🤪🤭🤭🤭😃 gece benimle uyuyup sabah benimle uyanıyor sonra pıt pıt 😍😍🙏🙏🙏💘💘💘💘
Merve4121 Defnearya 28+2 haftaligim eşim le birlikte likten hemen sonra belim ve kasik larimin biraz yukarısında ağrı başladı ve karnım sertleşti ve mide bulantisi var 1 saatir böyleyim noraml mi acaba
Defnearya Merve4121 normaldir cnm:)) sonuçta hamilesin. Mesela bende bazen ara ara ilişki sonrası kötü oluyorum bazen vucudum titriyor elim ayagım boşaltıyor, bazen midem bulanıyor karnım toplanıyor agrı giriyor ayaklarıma. Tabi kişiden kişiye degişiyor
Kural35 Benim 23 haftalik olduk sabahlari pek hareket etmiyo cok nadir oynuyo aksam basliyo sıpa hele bugun sabah nerdeyse hic hareket etmedi biraz tedirgin oldum ama arada cok azda olsa etti simdi başladi 😊😂
Asaaaafff Tatlı bişeyler yiyip sol tarafına yat canım ama yarında böyle olursa mutlaka doktorunla görüş ihmal etme😊😍
Unlukacar Canım hareketsizlik hissedip şüpheye düştüğünde git mutlaka doktora için rahat eder benim bıdık beni tam 2 kere öyle korkuttu