Minigimm2020 Bunu sorma sebebim sanci vs olmadan ben banyodayken suyum gelirde anlamassam dye kafama takilip duruyo 🙄 oyuzden soruyorum nişan gelsede gelmese de su gelirmi yoksa
Elvanay Minigimm2020 benim ilk önce nişanın gelmişti 4 gün sonra suyum geldi.suyun gelişini her halukalede anlarsın idralini tutabilirsin fakat suyunu tutma gibi bir ihtimal yok renginden bile anlarsın o yüzden rahat ol ☺️
Melikedmrclrr Minigimm2020 bende nişan falan gelmedi tuvalete gittim cıktım allahım dur durak bilmeyen bir su idrar gibi değil bildiğin su otur kalk tut banamısın demiyor ve bende sancı falan olmadı aksam 10 da suyum geldi diye yattım sabah 6 gibi suni verildi acılmamda yoktu 10 da da doğurmuştum 🤷♀️
Mom91 Minigimm2020 benim önce nişan geldi doktor muayenesinden sonra ,..🙁 bir hafta sonra da suyum geldi 🙁 sancım da yoktu suni verildi ama açılma olmadı😕
Tuanazra Benim de nisanım gelmedi su geldi o da parça parça. Hastaneye gittik suni şancı verdiler 6 saat sonra doğurdum
busbus35 Suyum geldi şıkır şıkır tut tuabilirsen hadi 😁 banyoda yıkadım üstümü altını yeni pijama giydim hala akior öyle gittim hastnaeye beş altı saat snra kan li su gelmeye başladı yani nişanim gelmedi benm ❤️