Minik2829 Kizlar merhaba Evimi diziyorumdan bebek mobilyasi alan varmi acaba.? Bugun gidip baktim.fiyatlarda makul.Biraz kararsiz kaldim acikcasi.Sizler neler tercih ettiniz? https://instagram.com/evimidiziyorum?igshid=idve1f1j135t
Srzrk Minik2829 İnstagramda Mybebbek var. Kendi mağazası da Ataşehir de. Ben oraya dolap yaptırdım çok memnun kaldım
Habilovs Minik2829 Ben büyüyen beşik alıp, dolabı kendim yaptırıcam daha büyük, kendi istediğim tasarımda.
Minik2829 Srzrk Mybebbekede baktim.gercekten cok guzelmis.ben 3 kapili dolap ve sifonyer istiyorum.fiyat sordum yanit bekliyorum.siz nekadara yaptirmistiniz acaba
Aygldgnc Ahşap beyaz esla modeli aldım bu siteden almadım ama aynısı çok memnunum çok kullanışlı öneririm ben genç Bebe den almıştım
Minik2829 Aygldgnc Onada hemen bakiyorum.çok pahalida birsey almak istemiyorum acikcasi🙈ama hemen hemen modeller ayni sanirim her sitede
Srzrk Minik2829 3 kapılı içini istediğim gibi söyledim yaptırdığım yüzde 100 mdf bir dolabı 2500 tl ye yaptırdım. Şifonyer yaptırmadım.
Minik2829 Srzrk Diger yerlere göre iyiymiş fiyatlar.sordugum mdfler 3 kapakli dolaplar 3binden aşagi degildi.
Srzrk Minik2829 Evet ben de sorduğumda her yer 3 bin 3500 cüvarı diyordu. Burası imalatçı. O yüzden daha uygun
Minik2829 Srzrk sizin dediginiz dolaplar 3200 olmuş😀 3 kapili olanlar.ben şok. siz nezaman yaptirdinizki
Srzrk Minik2829 Ya gerçekten mi 🙄 Ben Temmuz ayı başında nakit aldım. Mağazaya gittim ben. Acaba internet fiyatı ile mağaza fiyatı farklı olabilir mi
Minik2829 Srzrk instgramdan yazdim ben %100 mdf 3 kapili dolap 3200 dedi🙈😑 herşeye sürekli zam getiriyorlar malesef🙁
Srzrk Minik2829 Gerçekten öyle. Çok artmış neredeyse yüzde 25. Bize 2750 demişlerdi o zaman. Taksitli. Peşin 2600 demişlerdi. Pazarlıkla 2500 e indirmiştik. İçini istediğin gibi yaptırabilmek avantaj bence.
Minik2829 Srzrk evimi diziyorumdaki takima karar verdim onu alicam galiba.fiyat konusunda en ideali o şuanda