Onrays Merhaba anneler 24 günlük bebeğim var geceleri mama gündüzleri emiyor ama doymadığı zaman çok nadir mama veriyorum su vermem gerekir mi paşama doktor 6 aya kadar hiçbir şey veremezsin dedi ama çok ağzıda şapır şapır ediyor ne yapmalıyım
2melekannesii Onrays bi sakıncası olmaz bence benim oğlum cok sıcaklarda doğdu doğduğu günden beri veriyorum suyu da çok seviyo suan 1 yaşında 🥰
Bsraozturk Onrays Mama almadığı halde doğduğundan beri az da olsa verdim hep biraz da doktorları değil büyükleri dinlemek gerek
Onrays Deletedmom95 mamada su isteğini karşılıyor diyorlar ama doktorda veremezsin dedi ne yapacağımı bilemedim
Deletedmom95 Onrays benim arkadaşım da senin gibi arada mama veriyor arada emziriyor su vermedi hiç doktora götürdüklerinde bebek susuz kalmış dedi. Zaten çok verilmiyor çay kaşığı yada biberonla az bişey veriyorsun mama gibi çok değil yani
2melekannesii cgelmas çok sıcaklarda ne yapsın bebekler sıcaktan suyun yerini hiçbişey tutamaz canım simdiye kadar hic duymadım su verilen bebege bisey olduğunu Allahın izniyle bisey olmaz 🥰
EsEf Onrays doktorlar önermiyor canım böbrekleri zorlayabiliyormuş bebek zaten ihtiyacını mamadaki ve sütteki sudan alıyormuş sen doktorunu dinle bence