_ikiprensannesi_ İyi akşamlar maden suyu içtikten kaç saat sonra antibiyotik kullanılır bileniniz var mı var ise yardımcı olur musunuz ❤️
Deletedmom417 _ikiprensannesi_ bende maden suyu içiyorum ama hic dikkat etmiyorum öyle ne zaman hap içip içmedigime az önce antibiyotik iğne vuruldum ondan öncede soda içmiştim 🤷
_ikiprensannesi_ Deletedmom417 yaa bende merak ettim midem yanıyor diye içtim maden suyunu ama antibiyotik de kullanmam lazım dedim acaba saat fark ediyor mu
Gulgul93 _ikiprensannesi_ doktor bana idrar yolu için augmentin 1000lik verdide içmeye korkuyorum canım 😕
_ikiprensannesi_ Gulgul93 ilk hamileliğim de bana da verdi onu ben kullandım idrar yolu enfeksiyonu çok zor Bi durum geçmiş olsun ama doktoruna hamile olduğunu söylediysen zaten ona göre vermiştir
Meltem0660 Gulgul93 bende dişim ağrıdı için agumentin kullanmıştım en zararsız antibiyotik o diyorlar bir de eğer doğumun yakınsa kesin kullanmalısın idrar yolu enfeksiyonu bebeğe geçebiliyor doğumla ihmal etme
_ikiprensannesi_ Gulgul93 anladım dediğim gibi hamile olduğunu bilirse ona göre vermiştir neden zararlı bişeyi versin ki