ecemtmr Snackk normalde bacak kalça kısmında çatlaklarım olan bir insandım ama hamileliğimin başından beri hem Lierac hem de Frei oil kullanıyorum 36.haftadayım bir tane çatlağım olmadı hiç bi yerimde bende Lierac etkisi çok 👍🏻
SeymaDincer Snackk benim ebem doğal yolla nemlendirmeye çalış dedi zeytinyağı Hindistan cevizi yağı badem yağı gibi krem önermedi. Ben 5.aydan beri Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 38.haftaya girdik hiç çatlağım yok.
Fxfx Snackk ilk gebeliğimde çok az çatlağım oldu ben de ikinci de lierac aldım herkes memnun diye fakat yine oldu 🙄🥴 yani çatlamaya müsait bir yapınız varsa ne kullanırsanız kullanın çatlıyor🤷♀️
isimsizbebek Snackk hamilelikte onu kullandım sabah lierac akşam bebek yağı surerdim hiç catlagim olmadı
Ozgebtn Ne kullansanızda farketmiyor çatlamayacaksan çatlamıyorsun doktorumda böyle dedi ben 16 haftamdan beri mustela kullanıyorum 32. Haftamda çatlama başladı çok aşırı değil ama sonuçta çatladım henüz 35. Haftadayım bakalım doğuma kadar ne olacak 😁
Snackk Ozgebtn aynen benim bekarken bile oluyordu kilo alıp verince kesin olacak biliyorum ama ben bakıyım kendime yinede
Serap38 Lierac kullanıyorum çatır çatır catladim 🤷🏻♀️ şimdi de çatlak görünümünü azaltıcı serumunu kullanıyorum. Önünde sonunda lazer tedavisi olacak gibiyim
Ozgebtn Snackk tabiki siz önleminizi alın hem nemlendirici kullanın hem bol su tüketin geriside şans artık
Melosss Snackk 20.haftadn beri lierac kullanıyorum 36.hftadayım üzgünüm ama çatladım üstelik zeytinyağı hindistan cevizi yağı ile desteklediğim halde. Siz elinizden ne geliyorsa yapın ama bence de genetikte varsa çatlıyorsunuz
Aysima23 Snackk benim ikinci hamileligim tek bir çatlak bile yok. Özel pahali hiçbir krem kullanmadım bol su iciyordum ve hergün evde olan vücut losyonundan kullanıyorum özellikle banyodan sonra