Demiralpmoms Ya kızlar ben 13 haftalık hamıleyım. 2-3 gündür belimden kuyruk sokumuna doğru bıçak saplanır gibi bir agrı var. Ne yatabılıyorum ne dik durabiliyorum. Böyle olan var mı? Bu haftalarda normal mi acaba neden böyle oluyor
Bsrygz1 Demiralpmoms bende 14 haftalık hamlym 2 gün önce akşam tam uyucakken girdi ağrı mahfetti zar zor uykuya daldım sabah geçer sandım iyice tutulmş belim ağrıdan ölücek gibiydim eğilemiyodum batıyodu belim sonra bi anda kendlğinden geçti norml bence 2. Hamlelgm bu hep bel ağrısı cektim alştm artık
Happy-jr Demiralpmoms ben uyurken hamile yastığı kullanıyorum bele destek yapıyor belim hiç agrimadi şuan 25haftaligim
Demiralpmoms Bsrygz1 normal mi acaba bu korkuyorum bende . Hani rahim büyümesinden dolayı mı ınternette öyle yazıyor ama bilemedim . İlk hamileliğim
Nasippp Bsrygz1 kasık ağrınız oldumu 11. Haftada benimde dün geceden beridir varda ☹️ Yarın doktora gidicem
Happy-jr Nasippp benim sağ kaşığım çok agriodu Dr sordum bu ay ordan yumurtlayacaktin demek ki dedi 😬 bu kadar
Nasippp Demiralpmoms için rahat etmiyorsa bi doktora git canım benim kontrolüm de normalde perşembe günüydü ama içim rahat etmediği için yarın gidicem ☹️
Nasippp Demiralpmoms bulunduğun şehirde git canım gerçekten ben şunu öğrendim ihmale atmayacaksın hiç bişeyi
Demiralpmoms Happy-jr hamile yastığı baktım da doğru düzgün bulamadım yorumlar kötüydü siz nerden aldınız
Nasippp Happy-jr hamileyken bide nereden yumurtlayacaksan onun ağrsını mı yaşayacağız🤦🏻♀️ Allahım neler duyuyorum 😂 bende bi gideyim içim rahat etsin valla kafama taktım bu gün bebeğimi görmek istiyorum
Happy-jr Demiralpmoms ben trendyoldan aldim beyaz renk en ucuzunu aldım.. herkes yastığın elyafini az bulmuş ama bence yeterli.. sadece kumaşı naylon gibi bende evdeki büyük bı esofmani geçirdim üstüne mışıl mışıl uyuyoruz 😂
Nasippp Happy-jr gittim canım bebeğim iyi kalp atışını dinletti ağırlarım olunca içmem için progestan verdi tahlil falan aldı şaunda iyi dedi ☺️