3543Zz Hatice_karadag canım humana almadım ben lactamil toz ve sallama çay birde e bebek malt içeceği aldım onları kullanıyorum 10 gün oldu dogum yapalı sütümde artış var açıkçası
ecembugra53 Hatice_karadag ablam kullanıyor canm Harika bi ürün sütü cok güzel artırıyor bende kullanıcam
y_tunc y_tunc aktardan beyaz dut kurusu al 2 yemek kasıgı duta 1,2 bardak su koy 5 10 dakıka kaynat sonra suyunu süz dutu ayrı ye suyunu ayrı iç suyunu soguk içersen daha guzel tadı oluyor ve anında süt geldi bana
Reyyhan Hatice_karadag bence bunlar dan ziyade incir kuru dut ceviz fındık fıstık rezene vs gibi şeyleri daha djgru buluyorum açıkçası ilk doğumuda biyle yaptim sutum artti ayriyeten kalitelilesti her zaman doğal saglikli seyler den yanayım 😊
Dtanne Hatice_karadag ben ilk hamileliğimde çok kullanamadım vücudu çemen kokutuyor rahatsız oldum, bu dogumumda kuru meyveler,rezene,lactamil sallama çay ve galactago kullanacağım
cagla24 Hatice_karadag kullan canım doğumdan 1-2 hafta önce başlayanlar görmüştüm ben de başlamayı düşünüyorum