Beyaban El_Ebruli olmuyo mAlesef bende bekledim yarın sabah erkenden yatışımı yapcaklar suni sancı ile dogum başlatıcaklar
Zeynepli1234 El_Ebruli her yolu denedim olmayınca olmuyor bende çok korkuyorum suni sancıdan galiba benim sonumda suni sancı olacak 😔
Belinaynannesi El_Ebruli Bana aile hekimliğindeki hemşire sütünü sağarsan sancının ve kasılmaların artçagını söylemişti. 37 haftadayız bi kaç damla akmasını sağlıyorum kasılma oluyor 👋🤰🎈
El_Ebruli Beyaban Ef24 Zeynepli1234 Açılma kaç cm olana kadar sancı hissetmeme durumu olabiliyor kızlar?
Ef24 Yürüyüş, merdiven inip çıkma,hurma yiyebilirsiniz. meme uçlarınızı uyabilirsiniz oksitosin salgılanmasını uyararak rahim kasılmalarınızı başlatabilir veya eşinizle cinsel ilişki de doğumu başlatabilir
Beyaban El_Ebruli sabah 7 de yatış yaptılar öglene dogru anca hissettim sancıları 2 cm falan oldu sonrasında sancılar sıklaşıp artınca açılmalarda artmaya başladı 9 cm ile doguma girdim akşam 6 da
HtcGB Öncelikle bebeğinle konuş🥰Gerçekten etkili bir yöntem.😊Hurma adaçayı squat hızlı yürüyüş merdiven nefes teknikleri duş madden yapabileceklerin. Meryem süresi ,abese suresi “sümmessebila yesserah”olan ayeti, bol salavat manen yapabileceklerin.🥰